Banner 980x90

Stendē notiks grupas "Roja" 20 gadu jubilejas koncerts

Ventspils, 19.janv., LETA. Stendes kultūras namā 24.februārī plkst.18 notiks grupas "Roja" 20 gadu jubilejas koncerts, aģentūru LETA informēja grupas dibinātājs Jānis Kalniņš.

Koncertā skanēs gan dziesmas no grupas "Roja" jaunākā repertuāra, gan klausītāju atzinību jau guvušās kompozīcijas.

Grupa "Roja" aktīvi piedalās dažādās Latvijas mūzikas aktivitātēs un aptaujās un ir arī viena no pieprasītākajām grupām ballēs. Tās repertuārā ir ne vien pašu radītās dziesmas, bet arī latviešu estrādes hīti un dziesmas, kas tapušas sadarbībā ar citām mūzikas grupām.

20 gadu laikā grupai klajā nākuši četri mūzikas albumi, un šogad klausītāju vērtējumam tiks nodots piektais albums, kura tapšanā piedalījušies vēl citi izpildītāji. Sadarbībā ar solisti Madaru Rutku tapusi arī jauna dziesma "Tā tas vienmēr būs", kas būs iekļauta jaunajā albumā.

Grupas "Roja" pirmais albums "Laiks mīlēt" tika izdots 1998.gadā sadarbībā ar Ivaru Makstnieku, bet 2000.gadā iznāca otrais albums "Tavs smaids". 2004.gadā grupas līderis Jānis Kalniņš izveidoja jaunu sastāvu, un 2015.gadā tika izdots trešais albums "Mazliet no vēja". Savukārt ceturtais mūzikas albums "Kamenes deja" klajā nāca 2010.gadā.

Pašlaik grupai mazliet mainījies sastāvs, kurā bez Kalniņa (vokāls, taustiņi), Jāņa Tabūna (soloģitāra) un Ando Krūkļa (basģitāra) muzicē arī Gundars Lintiņš (sitaminstrumenti).

"Esmu gandarīts, ka joprojām grupa ar savu muzicēšanu priecē klausītājus, nododot savu mīlestību pret mūziku un dzīvesprieku. Vislielākais nopelns tam, ka muzicējam jau 20 gadus, ir mūsu atbalstītājiem, ģimenēm un mūzikas cienītājiem, kuri dod spēku jaunām iecerēm un mērķiem," atzina Kalniņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)