Banner 980x90

Šūpojoties koka zarā, Kurzemē puisis krīt no aptuveni četru metru augstuma

Foto no video
Foto no video

Piektdien, 5.februārī, pusaudzim šūpojoties koka zarā un zaram lūstot, kāds zēns kritis no aptuveni četru metru augstuma, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

15 gadus vecs pusaudzis Kurzemē bija uzkāpis kokā, lai šūpotos zarā, bet tas lūza, puisim atrodoties apmēram četru metru augstumā. Lai arī jaunietim bijušas stipras sāpes mugurā, ar draugu palīdzību zēns nokļuvis mājās.

Tomēr mediķi konstatēja galvas smadzeņu satricinājumu, mugurkaula skriemeļu traumu kakla līmenī un ribu lūzumus.

Zemgalē 26 gadus vecam vīrietim darbā uzkritusi virsū smaga konstrukcija no apmēram divu metro augstuma uz ķermeņa lejasdaļas. Rezultātā ar vēdera iekšējo orgānu traumu, iegurņa kaula lūzumu un kājas traumu vidēji smagā stāvoklī vīrietis ticis nogādāts slimnīcā

Vēl Zemgalē 18 gadus veca jaunietei kļuvis slikti karstā pirtī, bet viņa nav paspējusi iziet ārā, rezultātā meitene zaudēja samaņu un krita uz karstas virsmas. Meitene guvusi termiskus apdegumus uz muguras un vienas rokas. Jaunā sieviete no Zemgales nogādāta pie speciālistiem Rīgā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēma 1297 izsaukumus, no tiem 179 bija saistīti ar traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)