Banner 980x90

Svētkiem pilna sestdiena gaidāma Ķūļciemā, Strazdē, Vandzenē un Valdemārpilī

Talsi24.lv
Talsi24.lv
Sestdiena, 6.augusts Talsu novadā gaidāms notikumiem īpaši bagāts. Šajā dienā svētkus svinēs Ķūļciemā, Strazdē, Vandzenē un Valdemārpilī, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko.

Strazde svētkus sāks plkst.10.00 ar pagasta jaunāko iedzīvotāju sveikšanu, Talsu novada Bērnu un jauniešu centra teātra studijas "Spēle" izrādi "Mika piedzīvojumi ar Pifu" (režisore Antra Puriņa), klaunīti Pindzeli un piepūšamajām atrakcijām. No plkst.11.00 paredzētas jautras sporta spēles, bet plkst.13.00 notiks pasākums "zaļajai saulei – 20" pie Saules zīmes. Plkst.17.00 paredzēts skaistumkonkurss "Strazdes saules meita 2016" ar Strazdes amatierteātra dalību, bet pēcāk – zaļumballe ar grupu "No Boundaries".

Uz pagasta svētkiem 6.augustā aicina arī Vandzene, plkst.10.00 piedāvājot sporta spēles laukumā pie pagastmājas, plkst.15.00 būs iespēja izmēģināt lielās galda spēles, bet plkst.17.00 baudīt Lestenes amatierteātra izrādi "Krustmāte Betiņa steidz palīgā". Plkst.18.30 notiks koncerts, kurā dziedās Stendes vīri, lustēsies Talsu čigānmeitas un visus krāšņos pagasta daiļais dārznieks ar savām puķēm. plkst.22.00 paredzēta zaļumballe.

Plkst.12.00 Valdemārpils pilsēta aicina uz ko jaunu un nebijušu – Sasmakas ezera pludmales svētkiem. Gaidāmas ūdens stafetes, ūdens trīscīņa, sportiskas aktivitātes un atrakcijas ūdenī, virves vilkšana, piepūšamās atrakcijas, ūdens bumbas zorbi un ūdens zābaki, kā arī ātrgaitas zābaki. Tāpat būs iespējami izbraucieni ar laivu. Plkst.22.00 paredzēta ugunsplostu palaišana ezerā un balle ar grupu "Kurland".

Plkst.13.00 Ķūļciema brīvā laika pavadīšanas centrā sāksies pagasta sporta spēles, kur būs iespēja izmēģināt spēkus pentankā, šautriņu mešanā, spēka vingrinājumos, zābaku mešanā un dažādos veiklības vingrinājumos. Līdztekus darbosies arī bērnu stūrītis ar piepūšamo atrakciju un sejiņu apgleznošanu. Plkst.16.15 gaidāma braucamrīku parāde, pēc tam pagasta svētku atklāšana, konkursa "Sakoptākā sēta" dalībnieku un Ķūļciema jaunāko iedzīvotāju sumināšana. No plkst.17.00 ķūļciemniekus priecēs Engures novada amatiermākslas kolektīvs, slavenais duets Mildiņa Nabiņa un Skaidrīte Krāniņa kopā ar Vandzenes "Afrodītēm" un Bērzciema atraktīvās zvejnieksievas no zvejnieksētas "Dieniņas". Vakaru noslēgs balle ar grupu "Bruģis".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)