Banner 980x90

Talsi šogad daudzdzīvokļu māju pagalmu labiekārtošanai paredzējusi atvēlēt 24 000 eiro

Rīga, 21.febr., LETA. Talsu novada pašvaldība aicina pieteikties līdzfinansējuma saņemšanai daudzdzīvokļu māju pagalmu labiekārtošanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Līdzfinansējuma saņemšanai var pieteikties gan vienas mājas dzīvokļu īpašnieki, gan vairāku namu pārstāvji kopā.

Piesakoties individuāli, maksimālais atbalsta apmērs ir 4000 eiro, savukārt, apvienojoties divām vai vairākām mājām, iespējams saņemt līdz pat 8000 eiro lielu finansējumu. Kopā daudzdzīvokļu māju pagalmu labiekārtošanai pašvaldības šā gada budžetā paredzēti 24 000 eiro.

Viens no atbalsta mērķiem ir veicināt namu sadarbību, kopīgi izstrādājot pagalma attīstības koncepciju un realizējot projektus.

Līdzfinansējumam pieteikumus var iesniegt līdz 27.aprīlim, vēršoties Talsu novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā.

Līdzfinansējums pieejams daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai piesaistītā zemesgabala labiekārtojumam, auto stāvlaukuma jaunbūvei, atjaunošanai vai pārbūvei un būvprojekta vai tam pielīdzināma dokumenta izstrādei un autoruzraudzībai.

Saņemot pozitīvu atbildi par līdzfinansējuma saņemšanu, projekta iesniedzējiem divu mēnešu laikā izvērtēšanai Talsu novada būvvaldē būs jāiesniedz būvniecības ieceres dokumentācija.

Visi projekti būs jāīsteno līdz šā gada 31.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)