Banner 980x90

Talsos bez maksas varēs apgūt turku valodu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Sākot ar šo nedēļu, Talsos bez maksas varēs apgūt turku valodas pamatus. Nodarbības vadīs Talsu novada fonda brīvprātīgais no Turcijas, aģentūru LETA informēja Talsu novada pašvaldības komunikācijas speciāliste Inita Fedko.

Turku brīvprātīgais Tahsins Ozers Talsos pavadījis jau sešus mēnešus "Erasmus+" programmas finansētā projektā, cenšoties ieinteresēt jauniešus labdarībā. Pašlaik viņš vēlas talsiniekus vairāk iepazīstināt arī ar savu kultūru, piedāvājot apgūt turku valodas pamatus. "Nodarbības solās būt izaicinošas, jo, piemēram, turku valodas alfabētā ir diezgan daudz burtu, kādus mūsu alfabētā neatrast, un turki, vārdiem pievienojot un kombinējot priedēkļus, veido jaunus vārdus," skaidroja Fedko.

Nodarbības notiks no 8.septembra katru ceturtdienu plkst.18 kinoteātra "Auseklis" otrajā stāvā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)