Banner 980x90

Talsos gaidāmas brokastis vientuļajiem senioriem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Labestības brokastis vairākiem desmitiem Talsu pilsētas senioru jau piekto gadu ir pozitīvu emociju un sirsnības avots. Kopīgās brokastis, kas mijas ar dziesmām, sarunām un smiekliem, pasākuma dalībniekiem ļauj daudz priecīgākā noskaņā sagaidīt Valsts svētkus. Šogad Labestības brokastis notiks 7.novembrī plkst.10.00.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, lai Labestības brokastu dalībnieki justos gaidīti, mīlēti un aprūpēti, pasākuma rīkošanā iesaistās arī Talsu novada fonda brīvprātīgie – sākot no ielūgumu gatavošanas līdz senioru atvešanai uz pasākuma vietu un nogādāšanai atpakaļ mājās. Katrs no senioriem saņems svētku paciņu, kas sarūpēta ar Borisa un Ināras Teterevu fonda finansiālo atbalstu. Tiem, kuri veselības stāvokļa dēļ nevarēs piedalīties pasākumā, paciņas mājās nogādās brīvprātīgie.

Pirmo reizi Labestības brokastis notika 2011.gadā, kad tām līdzekļus veltīja pirmo Lūgšanu brokastu apmeklētāji. Vajadzību ir daudz, tāpēc nākamajos gados par ziedojumiem tiek īstenoti citi labi darbi, taču iesāktā Labestības brokastu tradīcija turpinās. Uz tām aicina seniorus, kuri pārkāpuši 80 gadu slieksnim un savus tuviniekus zaudējuši vai arī tie dzīvo ļoti tālu. Jau otro gadu pasākuma dalībniekiem pievienosies arī vairāki Laucienes pansionāta iemītnieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)