Banner 980x90

Talsos gaidāms vērienīgs deju lielkoncerts

Talsi24.lv
Talsi24.lv

Ik gadu marta sākumā Talsu deju apriņķa deju kolektīvi tiekas ''Sadancī'' – pasākumā, kas dejā vieno visu paaudžu deju kolektīvus. Šajā gadā sadancošanās plānota īpaši vērienīga – 5.martā plkst.18.00 Talsu sporta namā vairāku simtu dalībnieku izpildījumā sadejos bērnu, jauniešu, vidējās un vecākās paaudzes deju kolektīvi no Dundagas un Talsu novada, kā arī deju ansamblis ''Daiļrade'' no Rīgas.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, lielkoncertā gaidāmi vairāki nozīmīgi deju nozares notikumi – Talsu apriņķa deju kolektīvi izdejos virsvadītājas Litas Freimanes radītās jaunās dejas "Talsu puses trejdanči", kas iekļautas Kurzemes vēsturiskā novada Deju svētku programmā, kas norisināsies šā gada jūnijā, Liepājā. Savukārt deju ansamblis "Daiļrade" talsiniekus priecēs ar 25.jubilejai radītu deju uzvedumu, kura veidošanā piedalījušies profesionāļi – režisors Jānis Znotiņš, dramaturģe Rasa Bugavičute, muzikālā apvienība "Raxtu Raxti", horeogrāfs Agris Daņiļevičs un Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku virsvadītāja un ansambļa mākslinieciskā vadītāja Iveta Pētersone- Lazdāne.

Apmeklētājiem būs iespēja baudīt dejas, kas visā krāšņumā parāda latviešu tautas dejas grāciju un attiecību skaistumu, kā arī jauno, dejas nozarei nozīmīgo stilu – folkbaletu.

Programmas vadītāji Baiba Veismane-Rezonga un Gints Ceplenieks aicina: "Nāciet un skatieties, cik koši tiks izdejoti šie prieka un mīlestības piepildītie svētki!"

Ieejas maksa: 5 eiro, pensionāriem 3 eiro, bērniem 2 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)