Banner 980x90

Talsos jau sāk gatavoties Latvijas Dzimšanas dienai

Foto: Talsi24.lv
Foto: Talsi24.lv

18.novembrī Talsu novada Latvijas Republikas proklamēšanas 97.gadadienai veltītie pasākumi sāksies ar ekumēnisku svētku dievkalpojumu. Tiks pasniegti apbalvojumi Talsu pilsētas un Talsu novada iedzīvotājiem. Vakarā novada iedzīvotāji tiksies Latvijas dzimšanas dienai veltītā brīvdabas koncertā, bet svētkus noslēgs uguņošana Talsu pilskalnā.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, ikviens talsenieks un viesis 18.novembrī aicināts piedalīties dievkalpojumā Talsu baptistu baznīcā plkst.11.00 Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītā ekumēniskā svētku dievkalpojumā, lai kopā ar dažādu konfesiju mācītājiem pateiktos par to, kas ir dots, un lūgtu par Latvijas cilvēkiem, mīlestību un labklājību.

Talsu tautas nama Lielajā zālē plkst.16.00 svinīgi tiks pasniegti apbalvojumi Talsu pilsētas un Talsu novada iedzīvotājiem, kuri ar savu darbu un sasniegumiem ir devuši nozīmīgu ieguldījumu Talsu pilsētas un novada attīstībā un popularizēšanā. Pasākumā muzicēs Ginta Krievkalna.

No plkst.17.50 ikviens, ņemot līdzi savu svecīti vai paša gatavotu gaismas lukturīti, varēs to novietot īpaši paredzētā vietā pie Talsu tautas nama, tādējādi iesaistoties svētku noformējuma veidošanā un dāvāt savas gaišās domas cits citam un Latvijai.

Plkst.18.00 Pilsētas laukumā pie Talsu tautas nama Talsu novada domes priekšsēdētājs Aivars Lācarus teiks svētku uzrunu.

Svētku programmas turpinājumā ikviens tiek aicināts uz brīvdabas koncertu Pilsētas laukumā pie Talsu tautas nama, kur koncertprogrammu ar pavadošo grupu sniegs Antra Stafecka, grupa "Otra puse" (solists Normunds Pauniņš), grupa "COLT" (solists Atis Ieviņš). Būs radošās darbnīcas bērniem.

Talsu pilskalnā plkst.20.00 iedzīvotājus un viesus pārsteigs svētku uguņošana ar muzikālu pavadījumu, ko dāvinās SIA "Vika Wood". Uguņošanu nodrošinās SIA "Ugunsmeistars".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)