Banner 980x90

Talsos notiks Biznesa rīts; aicina uz semināru par koučingu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ziemeļkurzemes nodaļa kopā ar SEB banku aicina uz ''Biznesa rīta'' semināru ''Koučings kā metode aktīvai izaugsmei, enerģijai un attiecību līdzsvaram'', kas notiks šā gada 4.decembrī, plkst.10.00, Lielā ielā 7, Talsos, kafejnīcā ''Martinelli''

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības pārstāvji, semināra laikā tiks runāts par to, kāpēc koučings ir kļuvis tik populārs mūsdienu sabiedrībā, par koučinga lietošanas veidiem savstarpējās attiecībās, par to kāpēc personīgās izaugsmes treniņš jeb koučings citiem darbojas dzīvē veiksmīgi, bet citiem nē. Kā arī par mērķa nozīmi mūsu dzīvē un par to, kā izvēlēties sev piemērotāko kouču.

Ar vērtīgu informāciju un noderīgiem padomiem seminārā dalīsies praktizējošs koučs gan individuāli personiskā izaugsmē, gan arī ģimenes attiecību jomā Tālivaldis Vilnis. Vairāk kā 10 gadus strādā, iepazīstinot un ieviešot personiskās izaugsmes programmas gan sabiedriskās, gan reliģiskās organizācijās, gan Latvijā, gan Lietuvā. Praktizējis ASV. Sadarbojas ar biznesa organizācijām, pasniedzot dažādus seminārus par personiskās izaugsmes tēmām.

Dalība seminārā: bez maksas. 

Reģistrēšanās dalībai līdz 3.decembrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu salvis.roga@chamber.lv 

Papildu jautājumu gadījumā aicinām zvanīt 26032981.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)