Banner 980x90

Talsos notiks informatīvs pasākums kultūras projektu iesniedzējiem

Talsi24.lv
Talsi24.lv

Talsu novada pašvaldības Kultūras nodaļa aicina potenciālos kultūras projektu iesniedzējus 23.novembrī plkst.15.00 piedalīties informatīvā pasākumā par projektu dokumentu sagatavošanas un iesniegšanas kārtību, aģentūru LETA informēja Talsu novada domē.

Talsu novada pašvaldība ir izsludinājusi 2016.gada Talsu novada kultūras projektu konkursa pirmo kārtu. Pretendenti aicināti līdz 5.decembrim iesniegt projektu pieteikumus par aktivitātēm un pasākumiem, ko plānots īstenot laika periodā no 2016.gada 1.janvāra līdz 30.jūnijam.

Talsu novada kultūras projektu konkursa kultūras projektu aktivitāšu finansēšanai pirmajā pusgadā kopējā pieejamā summa ir 6000 eiro, bet maksimāli pieejamais finansējuma apjoms vienam projektam ir 712 eiro.

Viena no nākamā gada projektu konkursa prioritātēm ir materiālā un nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšanas, aizsardzības un atpazīstamības veidošanas pasākumi un norises, kas tiek rīkotas, gatavojoties Latvijas simtgadei. Tāpat par prioritātēm konkursā atzīta starptautiskā sadarbība kultūras jomā un profesionālās mākslas pieejamības nodrošināšana iedzīvotājiem.

Projektu pieteikumi jāiesniedz Talsu novada pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā līdz 5.decembra plkst.17.00, kā arī elektroniskā veidā.

Talsu novada pašvaldības kultūras projektu konkursā pieteikumu izskatīšana un finansējuma piešķiršana notiek divas reizes gadā - jūnijā un decembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)