Banner 980x90

Talsos notiks lielie lasīšanas svētki ar Agnesi Rakovsku un "Triānas parku"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

23.februārī plkst.11.00 Talsu sporta namā notiks Lielie lasīšanas svētki. Bērni, jaunieši, skolotāji, vecāki un bibliotekāri no visa Talsu reģiona svinēs svētkus 15 grāmatām – laureātēm –, ko vērtējuši ''Bērnu žūrijas'' eksperti.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu bērnu bibliotēkas vadītāja Ilze Jaunbērziņa, lasīšanas programmā "Bērnu žūrija" Talsu novada bērnu bibliotēkas piedalās 13 gadus, bet Talsu reģiona bērniem Talsu bērnu bibliotēka svētkus rīko jau vienpadsmito gadu. Šogad tajos piedalīsies 27 bibliotēkas – kas ir līdz šim lielākais dalībnieku skaits. Gadu gaitā palielinājies bērnu – ekspertu – skaits. Pēdējos gados programmā ir iekļauta arī vecāku žūrija, bet tā nav guvusi tik lielu atsaucību. No vecākiem, kuri lasa, ir dzirdētas tikai pozitīvas atsauksmes par iesaistīšanos programmā kopā ar bērniem. Tieši tādēļ aicinām jaunos vecākus, arī vecvecākus aiziet uz bibliotēku un izvēlēties kādu grāmatu no tik tiešām bagātīgā piedāvājuma.
Sākumā svētkus svinējām Talsu tautas namā, bet nu jau vairākus gadus mūsu ir daudz par daudz, tādēļ esam pārcēlušies uz Talsu sporta namu.

Galvenā balva ekspertiem par sešu mēnešu lasīšanas darbu būs dziedātājas Agneses Rakovskas un divu mūziķu no grupas "Triānas parks" priekšnesumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)