Banner 980x90

Talsos notiks Nacionālo bruņoto spēku diena

Ventspils, 30.aug., LETA. 2.septembrī Talsos notiks Nacionālo bruņoto spēku (NBS) diena un kultūras pasākumi kopā ar īpašo viesi - mūziķi un komponistu Uldi Marhilēviču, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

No 1.septembra līdz 3.septembrim Talsos norisināsies Zemessardzes starptautiskais vingrinājums "Zemessardzes patruļa 2017", kura laikā paredzēta arī NBS diena.

2.septembrī Pilsētas laukumā pie Talsu tautas nama būs apskatāma militārā tehnika, ieroči un NBS spēka veidu prezentācijas stendi. Kultūras programmā no plkst.10 uz skatuves pie tautas nama uzstāsies Zemessardzes orķestris diriģenta virsleitnanta Anda Kareļa vadībā un vokālais ansamblis "Dziesmu skola". NBS Štāba bataljona goda rota izrādīs savu defilē programmu, ar rokmūzikas skaņām priecēs Nacionālās Aizsardzības akadēmijas rokgrupa "Kurbads", bet koncertus ar tautā iemīļotām melodijām noslēgs Zemessardzes bigbends un koris koncertā kopā ar komponistu un pianistu Marhilēviču un vokālistiem Alisi Kanti un Ediju Šnipki.

Visas dienas garumā bērniem būs iespēja piedalīties spēlē "Vai Tu pazīsti Latvijas armiju?!".

Savukārt 3.septembrī plkst.9.30 notiks Zemessardzes starptautiskā vingrinājuma "Zemessardzes patruļa - 2017" dalībnieku gājiens līdz Sauleskalna estrādei, kur plkst.10 sāksies svinīga ceremonija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)