Banner 980x90

Talsos notiks sniega izvešana

Ventspils, 1.marts, LETA. Šovakar Talsu centrā, Lielajā ielā, plānots sākt sniega izvešanu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ceturtdienas vakarā, sākot no plkst.21, visā Lielās ielas garumā notiks sniega tīrīšana un izvešana.

Iedzīvotāji aicināti savas automašīnas šajā laikā nenovietot uz Lielās ielas.

Jau ziņots, ka Talsu ielu ikdienas uzturēšanu ziemas sezonā 2018.gadā veic VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs", liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Talsu novada pašvaldības izsludinātajā iepirkuma konkursā no diviem pretendentiem par uzvarētāju atzīts "Latvijas autoceļu uzturētājs", kas ielu uzturēšanas darbus piedāvā veikt par 111 066 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Noslēgtais līgums paredz arī sniega aizvešanu no pilsētas ielām un laukumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)