Banner 980x90

Talsos notiks tradicionālā kultūras darbinieku diena

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

12.februārī Talsu tautas namā notiks Talsu novada Kultūras darbinieku diena. Tās laikā apbalvojumus pasniegs vairākām aizvadītā gada kultūras bagātībām.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, līdz 1.februārim ikviens varēja izrādīt iniciatīvu un ierosināt kādu no kandidātiem cildināt ar Talsu novada pašvaldības apbalvojumiem kultūrā. Noteiktas piecas nominācijas – tituls "Par mūža ieguldījumu kultūrā", goda nosaukums "Gada kultūras cilvēks", "Gada notikums kultūrā", "Gada kultūras lepnums" un "Gada bibliotēka" –, kuru ieguvējus suminās 12.februārī, Talsu novada kultūras darbinieku dienā.

Piecās nominācijās kopumā tika izvirzīti 14 iespējamie titula un goda nosaukumu nominanti. Kandidātu atbilstību Talsu novada domes lēmumam "Par Talsu novada pašvaldības apbalvojumiem kultūrā un to piešķiršanas kārtību" vērtēja žūrijas komisija trīs cilvēku sastāvā – Talsu novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Olga Blumbaha, izpilddirektora vietniece administratīvajos un finanšu jautājumos Inguna Kaļinka un Talsu novada kultūras, sporta un tūrisma centra vadītāja Linda Sūniņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)