Banner 980x90

Talsos par teju 72 000 eiro sākumskolas bērniem iegādātas ergonomiskas mēbeles

Rīga, 7.dec., LETA. Talsu novada pašvaldība 2.vidusskolas mazāko klašu skolēniem iegādājusies ergonomiskas mēbeles par 71 897 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas vadītāja Inita Fedko.

Mācību iestādes direktors Oļegs Solovjovs klāstīja, ka līdzšinējās mēbeles bija savu laiku nokalpojušas, tādēļ skolas darbinieki un paši bērni priecājas par iespēju tagad izmantot ergonomiskus un ērtus Somijā ražotus galdus un krēslus. Kopumā iegādāti 240 galdi un krēsli.

Papildus tam Talsu novada dome novembra beigās piešķīrusi nepieciešamo finansējumu, lai aktualizētu būvprojektu Talsu 2.vidusskolas metodiskā centra jeb mazās skoliņas energoefektivitātes paaugstināšanai un pārbūvei.

Projekts "Mācību vides uzlabošana Talsu novada vispārējās izglītības iestādēs" paredz 4 494 861 eiro ieguldījumu četrās skolās - Talsu Valsts ģimnāzijā, kur investēts stadiona atjaunošanā, Talsu 2.vidusskolā, Talsu pamatskolā un Sabiles pamatskolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)