Banner 980x90

Talsos, Raiņa ielā, sākta ēkas atjaunošana

Publicitātes foto
Publicitātes foto
SIA "Talsu namsaimnieks" apsaimniekotajā ēkā Raiņa ielā 17 sākti vērienīgi remontdarbi. Tie paredz biroju ēkas fasādes vienkāršoto atjaunošanu, kas jāpabeidz 150 kalendāro dienu laikā no līguma noslēgšanas brīža, pilsētas informācijas portālu Talsu24.lv informēja Talsu novada pašvaldībā.

Lai atjaunotu objekta tehnisko stāvokli, plānota tā jumta sakārtošana, konstrukciju remonts, bēniņu siltināšana, tehnisko laipu izbūve, ēkas fasādes renovācija, pamatu siltināšana, kā arī Raiņa ielas ieejas mezgla pārbūve.

Jau maijā SIA "Talsu namsaimnieks" izsludināja iepirkumu konkursu, tādā veidā nodrošinot saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma izvēli. Tajā uzvarēja pilnsabiedrība "Talsu statiskais spriegums", darbus apņemoties veikt par 125 866,54 eiro (bez PVN).

Ēkas nomniekiem remontdarbu laikā nākas sadzīvot ar neērtībām, par ko SIA "Talsu namsaimnieks" atvainojas visiem iesaistītajiem. Tomēr gaidāmais rezultāts būs liels ieguvums ne tikai objekta iemītniekiem, bet visai pilsētai, jo tiks uzlabots ēkas vizuālais izskats.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)