Banner 980x90

Talsu iedzīvotāji noteiks monumentālā karoga atrašanās vietu pilsētā

Talsi24.lv
Talsi24.lv
Talsu pilsēta, godinot Latviju simtgadē, vēlas pievienoties pārējām pilsētām, kurās tiks uzstādīts monumentālais karogs, kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Iveta Antonišķe.

Pievienojoties pilsētām, kas iesaistījušās biedrības "Latvijas karogs" projektā, arī Talsu novada pašvaldība plāno uzstādīt lielformāta monumentālo Latvijas karogu. Projekta mērķis ir godināt nacionālo Latvijas simbolu, ne tikai svētkos, bet arī ikdienā, vairojot patriotismu un lepnumu par Latviju.

Turpina biedrības "Latvijas karogs" valdes priekšsēdētājs Rihards Kols: "Talsu novada pašvaldība ir pirmā Kurzemes pašvaldība, kas izrādījusi interesi līdzdalībai biedrības "Latvijas karogs" projektā. Esmu gandarīts un pacilāts par projekta attīstību – monumentālais karogs jau plīvo Ogrē, plānojam tos uzstādīt Valmierā, Siguldā, Smiltenē, Rīgā, kā arī Talsos. Šobrīd kā lielformāta karoga uzstādīšanas vieta tiek plānota Pilskalna un Koklētāja apkaime."

Talsu novada domes priekšsēdētājs Aivars Lācarus: "Šobrīd esam ieskicējuši trīs vietas, kur varētu plīvot monumentālais karogs. Talsu iedzīvotāji varēs izvēlēties starp sekojošām vietām – pie Talsu ezera, pieminekļa "Koklētājs" vai Talsu pilskalna apkārtnes. Esmu pārliecināts, ka šī būs skaista mūsu kopējā dāvana gan pilsētai; tas iedzīvotājiem un Latvijai kopumā."

Par karoga atrašanās vietu Talsos iespējams nobalsot biedrības mājaslapā: http://www.latvijas-karogs.lv/pilsetas/

"Latvijas karogs" ir unikāls ilgtermiņa projekts, kas paredz līdz Latvijas simtgades sagaidīšanai 2018.gadā valstij simboliskās, labi pārredzamās un nozīmīgās vietās Rīgā un Latvijas novadu centros, izvietot monumentālus Latvijas karogus. Šobrīd pirmais monumentālais karogs jau uzstādīts Ogrē, plānots arī Talsos, Valmierā, Siguldā, Smiltenē un Rīgā.

Vairāk informācijas par projektu: http://www.latvijas-karogs.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)