Banner 980x90

"Talsu mežrūpniecība" šogad plāno 45 000 eiro peļņu

Rīga, 28.marts, LETA. Mežizstrādes uzņēmums "Talsu mežrūpniecība" šogad plāno gūt ieņēmumus trīs miljonu eiro apmērā, savukārt kompānijas peļņa paredzēta 45 000 eiro, liecina biržai "Nasdaq Riga" iesniegtais kompānijas saimnieciskās darbības plāns un budžets, kuru plānots apstiprināt akcionāru kārtējā sapulcē aprīļa beigās.

Šogad uzņēmums paredzējis saražot 17 tūkstošus kubikmetru gatavo produkciju - virpotos un lobītos mietiņus, kā arī plāno realizēt zāģu skaidas un šķeldu 50 tūkstošu kubikmetru apmērā.

Kompānijas akcionāri kārtējā sapulcē 28.aprīlī plāno iepazīties arī ar padomes, valdes un zvērināta revidenta ziņojumiem par 2016.gada darbības rezultātiem, lemt par 2016.gada pārskata apstiprināšanu, kā arī plānots ievēlēt zvērinātu revidentu 2017.gada pārskata apstiprināšanai, ievēlēt revīzijas komiteju un skatīt citus jautājumus.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Talsu mežrūpniecība" pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar trīs miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18,8% mazāk nekā 2015.gadā, bet uzņēmuma peļņa pieauga par 12,9% un bija 120 539 eiro.

Pērn "Talsu mežrūpniecības" kokapstrādes cehā saražoti 17 334 kubikmetri mietu produkcijas, kā arī uzņēmums realizējis šķeldu 50 785 kubikmetru apmērā.

Kompānijas akcijas šobrīd kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā, taču "Talsu  mežrūpniecības" akcionāri ārkārtas sapulcē 13.janvārī nolēma izslēgt kompānijas akcijas no regulētā tirgus. Noslēdzoties "Talsu mežrūpniecības" akciju atpirkšanas galīgajam piedāvājumam, kompānijas vienīgais īpašnieks ir Gatis Štāks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)