Banner 980x90

Talsu novadā klaiņojošo kaķu un suņu izķeršanu veiks uzņēmums "Janvāri"

Ventspils, 27.febr., LETA. Noslēgts līgums par Talsu novadā klaiņojošo kaķu un suņu izķeršanu - tāpat kā līdz šim, to veiks SIA "Janvāri".

Talsu novada pašvaldība noslēgusi līgumu ar uzņēmumu, kas bija vienīgais pretendents izsludinātajā iepirkuma konkursā, par Talsu novada administratīvajā teritorijā klaiņojošo suņu un kaķu izķeršanu, noķerto klaiņojošo suņu un kaķu īslaicīgu uzturēšanu un aprūpi Talsu novada dzīvnieku patversmē "Ausma", kā arī bezsaimnieka, tostarp savvaļas dzīvnieku, līķu savākšanu. Noslēgtā līguma summa ar pievienotās vērtības nodokli ir 60 995 eiro. Līgums noslēgts uz vienu gadu - līdz 2019.gada 1.martam vai līdz brīdim, kad būs apgūta līgumā paredzētā summa.

Par notriekto un citā veidā bojā gājušo dzīvnieku līķu utilizēšanu rūpējas dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu savācēja SIA "Reneta" Saldus novadā.

SIA "Janvāri" ir Talsos reģistrēts uzņēmums. 2016.gadā tas strādāja ar 259 995 eiro apgrozījumu un 8320 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)