Banner 980x90

Talsu novada kultūras un tūrisma projektu konkursā ar 6000 eiro atbalstīs kopumā astoņas ieceres

Ventspils, 18.janv., LETA. Talsu novada kultūras un tūrisma projektu konkursā finansējums piešķirts astoņu ideju realizēšanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projekta konkursā kopējais pieejamais finansējums bija 6000 eiro, bet projektu pieteikumi tika saņemti par teju 9000 eiro.

Ar pašvaldības piešķirto finansējumu taps videofilma par Talsu Krūmu mākslas grupu un tiks radītas Kārļa Sūniņa zīmējumu auduma apdrukas. Tāpat tiks izstrādāts Talsu ainavu gleznu reprodukciju tūrisma maršruts.

Kultūras vidi bagātinās arī Jāņa Lagzdiņa zīmējumu - vēstures grāmata "Klusā daba ar tauri", vīru vokālā ansambļa "Stende" dziesmu albums un izstāde "Vandzene caur fotoobjektīvu".

Ar piešķirto finansējumu plašākai publikai tiks atklātas Modra Sapuna radītās gleznas, kurās attēlota Laidzes un Latvijas ainava. Savukārt Vandzenes tautas namam tiks iegādāti goda krēsli ar tautiskiem motīviem.

Projektu pieteikumu iesniedzēji, kuri šajā konkursa kārtā nav saņēmuši pietiekamu punktu skaitu, lai iegūtu pieprasīto finansējumu, var piedalīties otrā pusgada Talsu novada kultūras un tūrismu projektu finansēšanas konkursā. Projektu iesniegšanas termiņš ir 15.jūnijs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)