Banner 980x90

Talsu novada pašvaldība palielinājusi finansējumu ģimeņu un bērnu attīstības centram "Brīnumiņš"

Rīga, 5.okt., LETA. Talsu novada pašvaldība noslēgusi trīs gadu līgumu ar ģimeņu un bērnu attīstības centru "Brīnumiņš", gadā tam atvēlot 91 650 eiro lielu finansējumu, aģentūru LETA informēja Talsu novada pašvaldības pārstāve Inita Fedko.

Līdz šim ar centru "Brīnumiņš" pašvaldības līgums par pakalpojumu sniegšanu tika slēgts uz gadu par aptuveni 58 000 eiro. Šogad Talsu novada dome ir slēgusi trīs gadu līgumu ar centru, lai nodrošinātu lielāku stabilitāti ne tikai pakalpojumu sniedzējam, bet arī saņēmējiem, kā arī ir palielināts finansējuma apjoms pakalpojumiem.

"Brīnumiņā" ir iespējams saņemt Montesori, mūzikas, psihologa, fizioterapeita, ergoterapeita un Canis nodarbību terapiju. Centra speciālisti turpina pašizglītošanos un esošajā apjomā spēj nodrošināt visus nepieciešamos pakalpojumus.

Centra "Brīnumiņš" vadītāja Agnese Kviese stāstīja, ka noslēgtais trīs gadu sadarbības līgums ir nozīmīgs drošības garants un stabilitāte katram centra darbiniekam. "Ir liels gandarījums, ka varēsim vēl vairāk bērniem nodrošināt īpašās nodarbības un pakalpojumus. Iespēju robežās mēģināsim palīdzēt visiem. Būtisks ieguvums, palielinoties finansējumam, būs iespēja visiem ratiņkrēslā esošajiem bērniņiem nodrošināt fizioterapiju. Līdz šim tā bija pieejama tiem, kuriem fizioterapija ir vajadzīga dzīvības uzturēšanas funkciju nodrošināšanai," atklāja Kviese.

Patlaban "Brīnumiņš" nodrošina pakalpojumus ne tikai Talsu novada bērniem, tos izmanto arī Dundagas un Mērsraga, Kandavas novads.

Kviese piebilda, ka ik gadu pieaug bērnu skaits, kuriem vajadzīga palīdzība. Lai arī medicīna ļoti strauji attīstās, tomēr parādās dažādas jaunas ģenētiskas saslimšanas, kas līdz šim nebija diagnosticētas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)