Banner 980x90

Talsu novada Tiņģerē par gandrīz 60 000 eiro būvēs jaunu brīvdabas estrādi

Ventspils, 3.janv., LETA. Talsu novada Īves pagasta Tiņģerē par gandrīz 60 000 eiro būvēs jaunu brīvdabas estrādi, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Līgums par estrādes būvniecību noslēgts ar Aizkraukles uzņēmumu SIA "Nejss", kas septiņu pretendentu konkurencē uzvarēja iepirkuma konkursā ar zemāko piedāvāto līguma cenu - 49 583,82 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) jeb 59 996,42 eiro ar PVN.

Līdz šī gada jūnija vidum Tiņgerē paredzēts uzstādīt solus 200 skatītājiem, uzbūvēt estrādi ar deju grīdu un skatuves laukumu un nobruģēt celiņus.

Projekta virzības laikā tajā veiktas izmaiņas, līdz sasniegts optimāls rezultāts, skaidroja Talsu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Anna Ķīviča. 2016.gadā Lauku Atbalsta dienests (LAD) atbalstīja projekta kopējās izmaksas 50 000 eiro apmērā, no kā pašvaldības līdzfinansējumam jābūt 5000 eiro.

Iepirkumā par būvprojekta izstrādi uzvarēja SIA "Campaign". Uzņēmums darbu paveica, un līgumsaistības beidzās, taču pašvaldībā iesniegtajā būvprojektā estrādes būvniecības izmaksas bija pieaugušas līdz 93 845 eiro. Kā skaidroja pašvaldībā, šāda summa neatbilda ne domes, ne arī LAD lēmumam, tādēļ būvprojektā tika veiktas izmaiņas. Cenu aptaujas rezultātā šis uzdevums tika uzticēts SIA "Smart Design and Architecture". Projektu pārveidojot, tā kopējās izmaksas samazinātas līdz 63 266 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)