Banner 980x90

Talsu rallija apmeklētājus brīdina par ceļu remontdarbiem, kuru dēļ var būt apgrūtināta transporta kustība

Rīga, 19.maijs, LETA. Rallija līdzjutējiem, kuri šodien un rīt dosies uz Talsu ralliju, ir jārēķinās ar ceļu remontdarbiem, kuru dēļ var būt apgrūtināta transporta kustība, brīdina "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Ceļu uzturētāji atgādina, ka uz Ventspils šosejas, no Priedaines līdz pagriezienam uz Kandavu, turpinās ceļu būvdarbi sešos posmos, tāpēc intensīvas satiksmes plūsmas laikā ir iespējama palēnināta satiksme, īpaši pie tilta pār Lielupi.

Tāpat turpinās remontdarbi uz autoceļa Sloka-Talsi, no Apšuciema līdz krustojumam ar Tukuma-Kolkas ceļu, un uz autoceļa Talsi-Stende, kā arī no Rendas Kuldīgas virzienā. Lai šķērsotu abus remontposmus, var būt nepieciešama nepilna stunda. Rallija laikā tā apkārtnē var būt būtiski palēnināta un ierobežota satiksme.

Daļa no sacensību trases vedīs pa autoceļu Sloka-Talsi, un tas būs satiksmei slēgts.

LVC informē, ka pēc ziemas pārtraukuma atsākušies būvdarbi uz Džūkstes-Kauguru kanāla tilta uz Liepājas šosejas. Satiksme tur tiek organizēta pa vienu joslu ar luksoforu palīdzību, tāpēc rītos un pēcpusdienās iespējama palēnināta satiksme.

Tāpat turpinās Vidzemes šosejas un Zinātnes ielas krustojuma rekonstrukcijas darbi Siguldā. Satiksme tur tiek organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem, tāpēc ir iespējama palēnināta satiksme, īpaši rīta un vakara stundās. Uz Valmieras šosejas pirms Valkas jārēķinās ar četriem luksoforu posmiem. Darbi turpinās arī abpus Valmierai posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam.

Uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām turpinās ceļa pārvada pārbūves darbi, kur ir noteikts ātruma ierobežojums un vienā posmā satiksme tiek organizēta ar luksoforiem. Uz autoceļa Rēzekne–Daugavpils, posmā no Daugavpils līdz Medumiem, satiksmi regulē deviņi luksoforu pāri, un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir pusotra stunda, Savukārt uz autoceļa starp Rēzekni un Ludzu septiņos posmos satiksmi regulē luksofori, un ceļā jāpavada papildus stunda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)