Banner 980x90

Talsu sporta namā notiks "Lielie lasīšanas svētki"

Ventspils, 21.febr., LETA. Šodien no plkst.11 Talsu sporta namā norisināsies "Lielie lasīšanas svētki", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Bērni, jaunieši, skolotāji, bibliotekāri un bērnu vecāki gada garumā piedalījušies lasīšanas programmā "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija". Pērn grāmatu kolekciju vērtēja lasītāji no 26 Talsu, Dundagas, Mērsraga un Rojas novadu bibliotēkām. Pagastu bibliotēkām pievienojās četras skolu bibliotēkas - Talsu pamatskola, Talsu sākumskola, Sabiles pamatskola un Valdemārpils vidusskola.

Aizvadītajās dienās bibliotekāri skaitījuši punktus, ko lasītāji piešķīruši, vērtējot grāmatas. Šodien tiks paziņotas Talsu reģiona 13 grāmatas - laureātes. Galvenā balva ekspertu un bibliotekāru darbam būs dziedātāja Markus Rivas koncerts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)