Banner 980x90

"Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016" KBI piedalīsies ar 13 uzņēmumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kurzemes Biznesa inkubators (KBI) gaidāmajā izstādē "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2016", kas 27. - 28.maijā norisināsies Liepājas Olimpiskajā centrā, piedalīsies ar 12 inkubācijas un pirmsinkubācijas uzņēmumiem, lai iepazīstinātu apmeklētājus ar pašmāju produktiem un aizrautu ar interesantiem ikdienas dzīves risinājumiem.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja KBI Projektu vadītājs Intars Zēns, izstādē savu dalību Kurzemes Biznesa inkubatora zonā apstiprinājuši gan uzņēmumi, kas inkubēti jau pirms vairākiem gadiem un šobrīd veiksmīgi darbojas jau patstāvīgi kā, piemēram, kokvilnas produktu ražotājs "iCotton", gan uzņēmumi, kas vēl tikai pavisam nesen izgājuši pirmsinkubācijas procesu un patreiz vēl tikai sper savus pirmos soļus lielajā biznesā.

Viens no inkubēto uzņēmumu zonas pārstāvjiem ir Kuldīgas uzņēmums "ZigZag Factory", kas dod iespēju tiešsaistes konstruktorā klientiem pašiem radīt dizainu vēlamajai gultasveļai, kura pēc tam tiek ar rokām darināta augstā kvalitātē no videi draudzīgiem materiāliem.

Blakus "Zig Zag Factory" apmeklētājus priecēs cits Kuldīgas ģimenes uzņēmums "Dip Dap", kas plašākai publikai pazīstams kā milzu popularitāti iemājojušo bērnu skrējritenīšu ražotājs.

Bez "Dip Dap" bērnu vecākus priecēs arī uzņēmums "J.A.Wood Country" jeb "Baubau", kas apmeklētājus iepazīstinās ar ekoloģiski tīru dabīgā koka rotaļlietām, kas palīdz bērnam vispusīgi attīstīties, izglītoties un rosināt iztēli.

Izstādē piedalīsies arī kokvilnas produktu ražotājs "iCotton", ko plašāka sabiedrība savulaik iepazina ar nosaukumu "Cotton Club Liepāja".

Savukārt, savus pakalpojumus video reklāmas izveidē un citus ar video un animācijas izveidi saistītus pakalpojumus prezentēs viens no mūsu puses nozares līderiem "Sense Media".

"Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016" bagātīgi tiks pārstāvēti arī Pirmsinkubatora uzņēmumi. Tā, piemēram, "Motiva Latvija" pārstāvji iepazīstinās ar uzņēmuma žalūziju, tekstila aizskaru, karnīžu un pretinsektu sietu klāstu.

Tikmēr par jauniešu integrešānu darba tirgū pasākumā informēs "Nodarbinatiba.lv" komanda, ar kuras palīdzību šobrīd savas pirmās darba gaitas uzsākusi virkne jauniešu.

Savukārt, "Oviwatch" prezentēs Liepājā ražotos koka rokas pulksteņus, kas sevī veiksmīgi apvieno dizainu, kvalitāti un komfortu vienā produktā.

Latvijā mazākās bioloģiskās zemnieku saimniecības "Turaida" vadītāja Zigrīda Manteja apmeklētājiem, kas nodarbojas ar medus un tēju ražošanu, ar lielāko prieku un aizrautību pasākuma apmeklētājiem pastāstīs un parādīs kādas tējiņas dod visvairāk spēka un stiprina veselību.

Ar apģērbu un cita veida tekstilizstrādājumu ražojumiem izstādes apmeklētāji varēs iepazīties "Ciku-Caku" un "SANDtextile" stendā. "SANDtextile", kas nodarbojas ar kvalitatīvu un dabīgu austu tekstilizstrādājumu ražošanu, piedāvās apmeklētājiem interesantu pakalpojumu - "Uzaud savu deķi pats", kā arī jaunajiem vecākiem būs iespēja aplūkot "Ciku-Caku" interesanta dizaina un augstas kvalitātes bērnu apģērbus un aksesuārus gan puišiem, gan meitenēm vecumā no 6 mēnešiesm līdz 8 gadiem.

Kurzemes Biznesa inkubatora Pirmsinkubatora uzņēmumi būs pārstāvēti arī ārpus izstāžu zāles, tā ,piemēram, mājražotāju zonas apmeklētāji varēs iepazīties ar uzņēmuma "Eko Kekss" produkciju - bezglutēna pārtiku, turpretī ar jaunāko tehnoloģiju iespējām pasākuma apmeklētājus āra zonā aizraus "Dragonfli", kas ar drona palīdzību filmēto saturu tiešraidē pārraida reālajā laikā caur virtuālās realitātes brillēm.

Bez savas dalības izstādē neizpaliks arī pats Kurzemes Biznesa inkubators, kura stendā ikvienam būs iespēja iepazīties ar inkubatora sniegto atbalstu jau esošajiem un vēl tikai topošajiem uzņēmējiem.

Abu izstādes dienu gaitā ar radošām un kreatīvām biznesa idejām apveltītiem Kurzemes Biznesa inkubatora stenda apmeklētājiem būs iespēja piedalīties Kurzemes Biznesa inkubatora rīkotā konkursā, kura noslēgumā tiks izlozēti veiksmīgākie, kas savā īpašumā iegūs kādu no organizatoru sarūpētajām balvām.

Vairāk informācijas www.kbi.lv vai rakstot uz e-pastu: info@kbi.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)