Banner 980x90

Uzņēmumā "Talsu ūdens" turpmāk būs viens valdes loceklis

Ventspils, 16.janv., LETA. Talsu novada dome nolēmusi veikt izmaiņas SIA "Talsu ūdens" statūtos, nosakot, ka pašvaldības kapitāldaļu uzņēmumā turpmāk būs ne vairs divi, bet gan tikai viens valdes loceklis, aģentūru LETA informēja Talsu novada pašvaldības komunikācijas speciāliste Inita Fedko.

Līdz šim "Talsu ūdens" valdē darbojās valdes priekšsēdētājs Igors Kude un valdes locekle Māra Rozīte. 29.decembrī saņemts Rozītes iesniegums ar lūgumu atbrīvot viņu no amata pienākumu pildīšanas.

Talsu novada domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Normunds Tropiņš (V) kā kapitāla daļu turētāja pārstāvis piedāvājis veikt grozījumus uzņēmuma statūtos, nosakot, ka "Talsu ūdens" valde sastāv no viena valdes locekļa.

"Esmu pārliecināts, ka uzņēmuma darbs no šīm izmaiņām nekādā veidā necietīs. Praktiskā pieredze rāda, ka valdes priekšsēdētājs spēj nodrošināt sekmīgu uzņēmuma darbu un spēs to paveikt arī turpmāk, kad būs vienīgais valdes loceklis," skaidroja Tropiņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)