Banner 980x90

Vakar Kurzemē kādu vīrieti sabadīja bullis

Rīga, 13.jūl., LETA. Aizvadītajā diennaktī Kurzemē kādu 60 gadus vecu vīrieti sabadīja bullis, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Vīrietis guva galvas un krūškurvja traumas, tāpēc tika nogādāts slimnīcā.

Kurzemē cieta arī kāds 14 gadus vecs jaunietis, kurš, darbojoties ar motorzāģi, nejauši iezāģēja sev plaukstā, tādējādi gūstot vaļēju brūci plaukstā ar kaulu un cīpslu bojājumiem.

Savukārt Vidzemē kāds 36 gadus vecs vīrietis, labojot savai mājai jumtu, krita no apmēram trīs metru augstuma. Vīrietis tika nogādāts slimnīcā ar aizdomām par mugurkaula skriemeļa bojājumu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1190 izsaukumus, no kuriem 222 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)