Banner 980x90

Vējonis skolēniem un studentiem jaunajā mācību gadā novēl sasniegt labākos mērķus

Rīga, 3.sept., LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis jaunajā mācību gadā skolēniem un studentiem novēl tiekties pēc labākajiem mērķiem un tos sasniegt, aģentūru LETA informēja Prezidenta preses dienestā.

Savā apsveikumā Vējonis pauž, ka ik gadu pirmā skolas diena ir īpaša Latvijas pedagogiem, daudziem tūkstošiem bērnu, jauniešu un viņu ģimenēm. Protams, skolēniem un studentiem ir mazliet žēl, ka vasaras brīvdienas beigušās, tomēr spēcīgāka ir sajūta, ka viņi nostājušies jauna piedzīvojuma priekšā, ko sniegs iepazīšanās ar jauniem draugiem un atkalredzēšanās ar jau esošajiem, iespējas iegūt jaunas zināšanas un izcīnīt jaunas uzvaras, norāda prezidents.

"Mācības neizbēgami saistās arī ar grūtībām un šķēršļu pārvarēšanu. Tomēr skolā iegūtās zināšanas un pieredze veido pamatus tam, lai mēs gūtu panākumus tālākajā dzīvē," uzskata prezidents, norādot, ka tieši skolā ir iespēja tikt pie pirmajiem panākumiem, izceļoties mācību olimpiādēs vai gūstot uzvaras sporta sacensībās.

"Katram skolēnam un studentam ir savi mērķi, kurus novēlu sasniegt, jo Latvijai ir vajadzīgi iedvesmojoši veiksmes stāsti," uzsver prezidents.

Tikmēr pedagogiem Vējonis atgādina, ka kvalitatīva izglītība ir bērnu un visu Latvijas iedzīvotāju panākumu pamats. Savā apsveikumā prezidents pauž pateicību ikvienam pedagogam, kas ar lielu atbildību izturas pret savu misiju - ne tikai izglītot, bet arī atklāt skolēnu un studentu talantus.

"Jūsu atbalsts vienlaikus ar katras ģimenes atbalstu ir būtisks katra bērna un jaunieša ceļā uz personisko izaugsmi un panākumiem. Novēlu, lai izdodas viss iecerētais, lai spēks izvirzīt un sasniegt jaunas virsotnes," teikts prezidenta apsveikumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)