Banner 980x90

Velomaratona un gadatirgus laikā Talsos būs ierobežota satiksme

Talsi24.lv
Talsi24.lv
Šajā nedēļas nogalē, no 12.augusta līdz 14.augustam, saistībā ar Dižmāras gadatirgus un SEB velomaratona norisi Talsos būs noteikti satiksmes ierobežojumi un uz laiku tiks slēgtas vairākas ielas, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

 

No 12.augusta plkst.21.00 līdz 13.augusta plkst.16.30 būs slēgta Pilsētas laukuma daļa pie Talsu tautas nama. No 13.augusta plkst.5.00 līdz 14.augusta plkst.8.00 būs slēgta Jaunatnes iela.

13.augustā no plkst.5.00 līdz 16.30 būs slēgta Fabrikas iela posmā no Pilsētas laukuma līdz krustojumam ar Saules ielu, Lielā iela posmā no krustojuma ar Ezera laukumu līdz ēkai Lielajā ielā 35, Lielā iela posmā no krustojuma ar Zvaigžņu ielu līdz Pilsētas laukumam un Ezera laukums posmā no krustojuma ar Lielo ielu līdz ēkai Ezera ielā 2.

14.augustā no plkst.9.00 līdz 17.00 būs slēgta Kareivju iela posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas, Ezera iela posmā no Draudzības ielas līdz Lielajai ielai un Gravas iela posmā no Draudzības ielai līdz Ezera ielai. Velomaratona dalībnieku starta brīžos plkst.10.30, 12.00 un 13.20 uz aptuveni 20 minūtēm tiks slēgta Lielā iela posmā no Ezera ielas līdz Kalna ielai, Kārļa Mīlenbaha iela posmā no Lielās ielas līdz Saules ielai, Saules iela posmā no Kārļa Mīlenbaha ielas līdz Jaunatnes ielai un Jaunatnes iela visā garumā. Regulēta satiksme ar policijas un tiesnešu iesaisti paredzēta Paugurciema ielā, Arāju ielā, Laidzes ielā un Gravas ielā.

13.augustā un 14.augustā automašīnas būs iespējams novietot Talsu 2.vidusskolas vecā un jaunā stadiona apkārtnē un Saules ielas posmā no Mālu ielas līdz Jaunatnes ielai. Automašīnas būs iespējams novietot arī citās vietās, kur to atļauj ceļu satiksmes noteikumi.

Jau ziņots, ka sestdien, 13.augustā, Talsos norisināsies ikgadējais Dižmāras gadatirgus, bet svētdien, 14.augustā, notiks SEB velomaratona sestā posma sacensības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)