Banner 980x90

Vidējā inflācija pērn - 0,1%, svinēs Pasaules sniega dienu, aicina nekāpt uz ledus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Trešdien, 11.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Sākusies pieteikšanās nākotnes izaicinājumu konferencei "Cilvēkfaktors"

Piektdien, 24.martā, Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notiks konference "Cilvēkfaktors", kas pulcēs ap 700 uzņēmumu un organizāciju pārstāvjus un vadītājus, lai kopīgi meklētu atbildes un prognozētu - kāds būs darbs nākotnē un kā tam sagatavoties jau tagad.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Noslēgts līgums par vecpilsētas ielu un ietvju kopšanas darbiem

Cēsu novada pašvaldība noslēgusi līgumu ar SIA "Eco Baltia vide" par ielu un ietvju ikdienas kopšanas un uzturēšanas darbiem Cēsu vecpilsētā. Uzņēmums darbu sāks 2017.gada 11.janvārī un veiks ikdienas vecpilsētas ielu, ietvju un kāpņu kopšanas un uzturēšanas darbus visa gada garumā. Ziemā tiks veikti sniega un ledus tīrīšanas darbi. Savukārt citos gadalaikos - smilšu, lapu un citu piegružojumu noslaucīšana un savākšana.

Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lvPublicitātes foto/ Foto: Cesis.lv

Valmierā demonstrēs dokumentālo filmu "Inteliģentie huligāni"

No 24.februāra Kino "Gaisma" Valmierā būs skatāma Rolanda Rekkes dokumentālā filma "Inteliģentie huligāni", aģentūru LETA informēja Kino "Gaisma"/3D Cinema.

Pixabay.comPixabay.com

Valsts policija kopā ar Valmieras skolēniem dosies gaismas un tumsas rotaļās

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde sadarbībā ar Valmieras 5.vidusskolas Policijas klases, Valmieras Viestura vidusskolas Teātra klases audzēkņiem un citiem brīvprātīgajiem jauniešiem ceturtdien, 12.janvārī, plkst.16.00 Valmieras pilsētas ielās dosies gaismas un tumsas rotaļās ar apģērbu dizaineru Kaspara Blūma–Blūmaņa, kurš plašāk pazīstams kā Kašers, un Janas Kokinas atstarojošajiem tērpiem. Rotaļas notiks Rīgas ielas un Cēsu ielas apkārtnē.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

VUGD kopā ar NMPD aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un nekāpt uz ledus

Mainoties laika apstākļiem, atrašanās uz ledus ir bīstama, tā var apdraudēt gan cilvēka dzīvību, gan veselību. Iestājoties aukstajam laikam, ledū ielūzt un noslīkst ne tikai makšķernieki, bet arī cilvēki, kuri pastaigājas pa ledu. Otrdien, 10.janvārī, Valmierā, pie Dzirnavu ezeriņa, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopā ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem skaidroja, kādēļ ir bīstami atrasties uz ledus un, kā pareizi rīkoties, ja kāds ir ielūzis ledū, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja preses konferencē.

Foto: Anna KalnaFoto: Anna Kalna

Ceturtdien palaikam snigs un putinās, Kurzemē arī līs

Naktī uz ceturtdienu Kurzemē gaidāms sniegputenis, no rīta un dienā arī pārējā Latvijā palaikam snigs un putinās, Kurzemes rietumos sniegu nomainīs lietus, prognozē sinoptiķi.

Foto: LETAFoto: LETA

Latvijā gada vidējā inflācija pērn - 0,1%

Latvijā gada vidējā inflācija pagājušajā gadā bija 0,1%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Valkā apskatāma izstāde "Pulcējaties zem latviešu karogiem"

Līdz 31.janvārim Valkas novadpētniecības muzejā būs apskatāma Jāņa Bahmaņa veidota izstāde "Pulcējaties zem latviešu karogiem!", aģentūru LETA informēja Valkas novadpētniecības muzeja pārstāve Ligita Drubiņa.

Foto: LETAFoto: LETA

"Rīgas satiksme": Skanstes tramvaja līnija ir vajadzīga, lai mazinātu Barona ielas noslogotību

Skanstes tramvaja līnija ir vajadzīga, lai mazinātu Krišjāņa Barona ielas noslogotību un izkliedētu maršrutus, pa kuriem cilvēki brauc uz centru, Saeimas Eiropas lietu komisijas sēdē šodien norādīja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" Infrastruktūras uzturēšanas un attīstības departamenta direktors Igors Volkinšteins.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Limbažos notiks "Pasaules sniega diena"

Piektdien, 13.janvārī Olimpiskais centrs "Limbaži" sadarbībā ar Bērnu un Jauniešu centru un Zemessardzes 27.kājnieku bataljona zemessargiem Jaunatnes parka teritorijā rīko Sniega dienu 2017.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)