Banner 980x90

Visos "Talsu autotransporta" maršrutos ievieš abonementa biļetes

Rīga, 17.okt., LETA. No 22.oktobra pasažieri visos AS "Talsu autotransports" apkalpotajos reģionālās nozīmes maršrutos varēs iegādāties abonementa biļetes un tādējādi samazināt viena brauciena izmaksas, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Krūmiņa.

Iedzīvotāji abonementa biļetes varēs izmantot visos "Talsu autotransporta" apkalpotajos 26 reģionālas nozīmes maršrutos. Līdz šim abonementa biļetes darbojās tikai maršrutā Talsi-Rīga. Pārvadātājs piedāvā gan laika, gan braucienu skaita abonementus. Desmit, 20 un 40 braucienu abonementa biļetēm attiecīgi tiks piemērota 10%, 15% un 20% atlaide.

Savukārt piecu dienu abonementa biļetes braucieniem vienā vai abos virzienos 15% atlaide, septiņu dienu braucieniem abos virzienos - 20% atlaide. 20% atlaide tiks piemērota arī mēneša abonementa biļetei darba dienām vienā vai abos virzienos un mēneša abonementa biļetei visām mēneša dienām abos virzienos. Studentiem paredzēta mēneša abonementa biļete divām nedēļas dienām abos virzienos ar 15% atlaidi.

Braucienus varēs reģistrēt, izmantojot elektronisku abonementa karti. Elektroniskās abonementa kartes iegāde ir vienreizēja, un tās maksa ir divi eiro. Abonementa biļešu cena veidojas no braucienu skaita vai dienu skaita, braukšanas biļetes maksas un piemērotās atlaides. Iedzīvotāji maksā elektroniskās abonementa kartes un abonementa biļešu cenu priekšapmaksas veidā pirms sabiedriskā transporta pakalpojumu izmantošanas.

Abonementa biļetes un elektroniskās abonementa kartes iedzīvotāji varēs iegādāties pārvadātāja birojā Talsos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)