Banner 980x90

VP Kurzemes reģiona pārvaldi vadīs līdzšinējais Saldus policijas iecirkņa priekšnieks Indulis Blīgzna

Ventspils, 15.febr., LETA. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka amatā no šodienas iecelts līdzšinējais Saldus policijas iecirkņa priekšnieks Indulis Blīgzna, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Izmaiņas vadībā notikušas, jo līdzšinējais Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieks Normunds Grūbis iecelts jaunizveidotajā VP Galvenās administratīvās pārvaldes priekšnieka vietnieka amatā, skaidroja Šteinberga.

Pulkvežleitnants Blīgzna kā vienu no prioritātēm Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka amatā min neaizpildīto vakanču jautājuma risināšanu, uzsverot, ka aktīvi jāveic pasākumi policijas darbinieku skaita palielināšanai, kā arī jāmotivē jaunieši mācībām VP koledžā. Par būtisku Blīgzna uzskata sadarbības veicināšanu starp VP Kurzemes reģiona pārvaldes struktūrvienībām nolūkā panākt efektīvu un plānveidīgu struktūrvienību spēku un resursu izmantošanu.

Starp svarīgākajiem uzdevumiem jaunais priekšnieks min kontrolējošo un uzraugošo iestāžu aktuālo rekomendāciju un ieteikumu realizēšanu reģiona pārvaldes struktūrvienībās.

Blīgzna dienesta gaitas sācis 1995.gadā, bet 2000.gadā beidzis Latvijas Policijas akadēmiju, kur ieguvis maģistra grādu tiesību zinātnē. No 1998.gada viņš strādājis VP Saldus rajona policijas pārvaldes Kriminālpolicijas nodaļā. No 2006.gada turpat turpinājis darbu kā Kārtības policijas biroja priekšnieks, bet no 2009.gada līdz šim brīdim bijis Saldus iecirkņa priekšnieks.

Saldus iecirkņa priekšnieka pienākumu izpildītājs pagaidām ir Saldus Kārtības policijas nodaļas priekšnieks Juris Šneiders.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)