Banner 980x90

Balgale un Lube svinēs svētkus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Šajā nedēļas nogalē svētkus atzīmēs Balgales un Lubes pagasts. Tajos tiks apvienotas gan kultūras, gan sporta aktivitātes, iedzīvotājiem un viesiem piedāvājot baudīt gana plašu izklaides programmu.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, 23.jūlijā Balgales pagastā notiks pagasta un sporta svētki. Tie sāksies jau plkst.6.00 ar makšķerēšanu Dursupes ezerā, bet plkst.8.00 paredzētas sacensības futbolā. Plkst.10.00 būs svētku atklāšana un gājiens, bet pēc tam dažādas sportiskās aktivitātes visām vecuma grupām – loka šaušana, piepūšamās atrakcijas, radošā telts bērniem, individuālās disciplīnas, šautriņu mešana, šaušana, petangs, strītbols, ģimeņu stafete un volejbols, Tarzāna trase un jautrības stafete, kā arī būs iespēja mēroties spēkiem sievu un vīru starpā. Plkst.13.30 muzikālu priekšnesumu sniegs Karīna Tatarinova un vokālā studija "Dziesmu skola", piedāvājot noskatīties uzvedumu "Pepijas stāsti". 15.00 gaidāms dziedošo aktieru ansambļa "Drama" koncerts. Svētkus noslēgs balle ar grupu "Nav problēmu".

Savukārt Lubes pagasta svētki gaidāmi 23.jūlijā plkst.12.00 pie Lubes kultūras nama. Svētku atklāšanā priecēs Valdemārpils ritma deju grupa "Dzirkstelītes", muzikanti un Vandzenes amatierteātris. Varēs iestiprināties ar lauku labumu zupu un būs apskatāma Mazpulku nometnes noslēguma izstāde "Mazpulcēnu brīnumiņi". Plkst.15.00 paredzēta sporta svētku atklāšana, bet plkst.22.00 – balle ar grupu "Praktikanti".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)