Banner 980x90

Brīvpusdienas Talsu novadā piešķirs arī sešgadniekiem un septītklasniekiem

Jelgava, 31.aug., LETA. Jaunajā mācību gadā Talsu novada izglītības iestādēs tiks nodrošināta pašvaldības apmaksāta ēdināšana arī sešgadniekiem un 7.klašu audzēkņiem, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības pārstāve Inita Fedko.

Līdz šim apmaksāta ēdināšana ir nodrošināta 1. līdz 4.klases audzēkņiem, ko sedz valsts, bet Talsu novada pašvaldība ēdināšanu apmaksāja visiem 5. un 6.klašu skolēniem. Jaunajā mācību gadā finansējumu ēdināšanas izdevumu apmaksai pašvaldība piešķirs sešgadniekiem un 7.klašu skolēniem, nepārsniedzot 1,6 eiro. Turklāt, ja valsts sedz ēdināšanas izdevumus 1,42 eiro apmērā, bet citās izglītības iestādēs tie būs lielāki, esošo starpību segs pašvaldība un to nenāksies darīt vecākiem.

Ēdināšanas izdevumu segšanai 1. līdz 7.klases skolēniem Talsu novada dome piešķīra 8000 eiro, bet sešgadnieku ēdināšanai būs nepieciešami 27 664 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)