Banner 980x90

Diskutēs par izglītības kvalitāti Stendē

Talsi24.lv
Talsi24.lv

Ceturtdien, 17.martā plkst.18.00 Stendes tautas namā notiks iedzīvotāju tikšanās, lai runātu par izglītības attīstības jautājumiem Stendes pilsētā.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, tikšanās laikā ar Talsu novada domes priekšsēdētāja vietnieci Daigu Feldmani, Talsu novada Izglītības pārvaldes vadītāju Uldi Katlapu un Stendes pilsētas pārvaldes vadītāju Andi Āboliņu paredzēts apspriest Talsu novada izglītības pakalpojuma attīstības stratēģiju līdz 2025. gadam.

Ar darbu iepazīstinās Stendes pamatskola, pirmsskolas izglītības iestāde "Saulīte" un Jauniešu centrs. Paredzēta esošās situācijas analīze, iedzīvotāju aptaujas rezultātu pārrunāšana un citu aktuālo tēmu diskusija.

Joprojām ikvienam ir iespēja izteikt viedokli, aizpildot anketas par izglītības kvalitāti Stendē, sporta centrā, bērnudārzā "Saulīte", pieaugušo bibliotēkā un veikalos "Elvi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)