Banner 980x90

Dzimšanas dienas ballīte "Suņu patruļas" stilā

Ja jūsu mazais gaviļnieks ir liels "Suņu patruļas" multfilmas fans, tad varat izvēlēsties šo tēmu dzimšanas dienas svinībām, apspēlējot to gan dekorācijās, gan aktivitātēs, gan citos pasākuma elementos. Lai iedvesmotu jūs, esam apkopojuši dažas noderīgas idejas. Bet vispirms – nedaudz par pašu "Suņu patruļu".

Kas ir "Suņu patruļa" un tās varoņi
Multfilma "Suņu patruļa" ir par zēnu Raideru un viņa suņu komandu, kura nelielajā pilsētiņā pilda tādu kā glābšanas un uzraudzības komandas darbu. Suņu patruļa steidz palīgā pilsētiņas iemītniekiem visdažādākajos brīžos – vētrās, negadījumos, sadzīviskās ķibelēs, pazušanas gadījumos un citās situācijās, kad pašu spēkiem netiek galā. 

Raiders ir komandas vadītājs, kurš plāno darbus un sadala pienākumus. Katrs no komandas suņukiem – Rokijs, Čeiss, Maršals, Rabls, Zuma un Skaja – ir ar saviem talantiem, specializēto aprīkojumu un transformējamu transportlīdzekli. Komandai nākas tikt galā ne tikai ar ķibelēm pilsētiņā, bet arī ar kaimiņu pilsētas mēra un viņa kaķu komandas ļaundarībām. 

Multfilma "Suņu patruļa" ir jautra, dinamiska un arī pamācoša, jo katrs mazais skatītājs var labāk izprast tādus sociālus terminus kā labais un ļaunais, palīdzēšana līdzcilvēkiem, piedošana, draudzība, atbalsts utt.

8 idejas, kā veidot ballīti "Suņu patruļas" stilā

• "Suņu patruļas" dzimšanas dienas torte
Protams, ka torte ir dzimšanas dienas centrālais elements. To var pasūtīt pie profesionāla konditora, izvēloties tieši "Suņu patruļas" noformējumu. Tagad vairums konditoru ir apguvuši skaistu dekorāciju izgatavošanu un prot izveidot ļoti labas figūriņas un citus elementus, lai radītu tortes ar gandrīz jebkuriem bērnu iemīļotiem tēliem, tajā skaitā arī ar mīlīgajiem suņukiem no multfilmas.

• Tematiskas "Suņu patruļas" dekorācijas
Ballītes dekorēšanai var izmantot dažādus elementus, kas saistās ar multfilmas vidi un tās tēliem. Veikalos daudz kas nopērkams jau gatavs – salvetes, vienreizlietojamie šķīvīši, karodziņi un citas lietas ar "Suņu patruļas" tematiku. Atliek tikai pameklēt. Tāpat var arī izdrukāt krāsainus multfilmas attēlus vai izmantot plakātus no bērnu žurnāliem. 

• Krāsošanas stūrītis
Lai dažādotu ballītes vidi, iespējams ierīkot radošu krāsošanas stūrīti, kur novietot gan izdrukātas krāsojamās lapas, gan krāsojamās grāmatas ar "Suņu patruļas" varoņiem. Katrs ciemiņš varēs izkrāsot savu mīļāko multfilmas varoni. Pēc tam var izveidot nelielu izstādi ar skaistajiem darbiņiem. 

• "Suņu patruļas" bāzes ierīkošana
Patruļas bāze ir viens no ļoti svarīgiem multfilmā redzamiem objektiem. Komanda dzīvo īpaši labiekārtotā bāzē, kurai ir slidkalniņš un lifts, kā arī moderna vadības pults. Vecāki var mazajam gaviļniekam iekārtot kaut ko līdzīgu šai bāzei. Tur jubilārs ar citiem mazajiem ciemiņiem varēs rotaļāties un izspēlēt lomu spēles.

• Glābšanas operācija-ekspedīcija
Lai iesaistītu visus ciemiņus, var izveidot scenāriju (aizņemties no multfilmas) un izspēlēt glābšanas misiju, kur jubilārs ir vienā no galvenajām lomām. Piemēram, jāatrod kaut kas pazudis vai jāizglābj kāds, kurš nonācis nelaimē. Sagādājot vajadzīgos rekvizītus un piedomājot pie tērpiem, varēs izspēlēt aizraujošu notikumu, kas iepriecinās jubilāru.

• "Suņu patruļas" teltis
Iespējams iegādāties arī lieliskas teltis, kas atgādina "Suņu patruļas" varoņu automašīnas. Šādā teltī bērni var gan rotaļāties, gan izspēlēt situācijas no multfilmas. Telts var būt arī jauka dāvana jubilāram, jo tā noderēs vēl ilgi, to varēs izmantot gan telpās, gan pagalmā. "Suņu patruļas" telti iespējams iegādāties bērnu preču e-veikalā "XS Rotaļlietas: https://www.xsrotallietas.lv/worlds-apart-palapine-suniukai-patruliai.html.

• Uzkodas suņu gardumu formā
Domājot par uzkodām ciemiņiem, lūk, vēl viena ideja! Multfilmā suņukiem ļoti garšo īpašie suņu gardumi, cepumi kauliņu formā. Arī jūs varat izcept un sarūpēt uzkodas, kas atgādina suņu gardumus, bet protams, ir gatavoti no cilvēkiem piemērotiem produktiem. Šādas uzkodas bērniem noteikti vairāk ies pie sirds, jo viņi būs iejutušies multfilmas tematikā.

• "Suņu patruļas" labāko sēriju skatīšanās
Aktīva ballīte, protams, nogurdina, tāpēc ir labi ieplānot arī kaut ko mierīgāku. Piemēram, var iekārtot atpūtas zonu, kurā uz projektora vai lielā TV ekrāna iespējams skatīties labākās "Suņu patruļas" sērijas. Uz zemes vai grīdas izklājiet segas vai matračus, kur mazajiem svinētājiem atlaisties un atpūtināt kājas. Par izklaidi gādās multfilma!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)