Banner 980x90

Fotosesija – dāvana, kas palīdzēs iemūžināt svarīgos dzīves mirkļus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai arī Tu mēdz paņemt fotokameru un doties pļavā vai pie jūras, lai kopā ar draugiem uzrīkotu nelielu fotosesiju? Tās ir jautras atmiņas un labas fotogrāfijas. Tomēr, ja Tev patīk šādi fotografēties, Tev liktos interesanta fotosesija pie profesionāla fotogrāfa. Pirmkārt, viņš Tev dotu padomus, kā kustēties kameras priekšā, un, otrkārt, fotogrāfijām būtu pavisam cita kvalitāte!

Fotosesija pie profesionāla fotogrāfa ir citādāka – sagatavojies!
- Jau nedēļu pirms fotosesijas vari veikt sejas procedūras – maskas, krēmi un skrubji palīdzēs Tavai ādai kameras priekšā izskatīties nevainojami un veselīgi.
- Uzacis ir Tavas sejas rāmīši – ir svarīgi, lai Tu tās sakoptu vismaz dienu pirms fotosesijas.
- Ja vēlies mainīt savu matu krāsu, tad dari to vismaz trīs dienas pirms fotografēšanās, lai gadījumā, ja neesi apmierināta ar rezultātu, Tev būtu laiks matus pārkrāsot.
- Veselīgi mati vienmēr izskatās satriecoši, tāpēc, ja sen neesi bijusi pie friziera, pat matu galu apgriešana var dot ievērojamu efektu.
- Veic manikīru! Ja tam nav laika, tad parūpējies, lai nagi būtu rūpīgi apvīlēti un nolakoti ar neitrālu nagu laku, tāpat fotosesija ar basām kājām prasīs pēc pedikīra.
- Atbrīvojies no liekajiem matiņiem un, ja nepieciešams, izmanto sauļošanās krēmu.
- Izvēlies apģērbu, kurā jūties ērti, bet tajā pašā laikā pievilcīgi. Ņem līdzi dažādu materiālu un piegriezumu apģērbu, jo Tu nekad nevari zināt, kas tajā dienā patiks kamerai.
- Nebaidies no atribūtiem – fotosesija ar fedoru vai kroni var iegūt pavisam citu raksturiņu.
- Izvairies no rakstainiem vai apdrukātiem apģērbiem! Kāpēc gan maksāt par fotosesiju, ja attēlā visi uzmanību pievērsīs tam sarkani rūtainajam džemperim ar zilonīti, nevis Tev?

Fotosesija ikviena gaumei? Meklē DavanuServiss.lv!
DavanuServiss.lv ir lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals Latvijā. Tajā darbojas pieredzējusi dāvanu ekspertu komanda, kas palīdzēs gan Tev, gan Taviem tuvajiem uzdāvināt sapņus!

Neviena DavanuServiss.lv piedāvātā fotosesija Tevi neatstās vienaldzīgu:
- ģimenes;
- privāta;
- gaidību;
- pāra;
- bērnu;
- romantiska;
- brīvdabas u.c.

Atklāj jaunu piedzīvojumu un aizraujošu dāvanu pasauli "DāvanuServisa" mājaslapā! Ienāc Davanuserviss.lv un iegādājies fotosesiju vai kādu citu neaizmirstamu piedzīvojumu sev vai saviem mīļajiem jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)