Banner 980x90

Jau pavisam drīz Talsos sāksies "Nakts turnīrs 2015"

Talsi24.lv
Talsi24.lv

25.decembrī Talsos gaidāms nozīmīgs sporta dzīves notikums ''Nakts turnīrs 2015''. Tā sākums paredzēts jau plkst.10.00 Talsu sporta namā, bet aktivitātes nerimsies arī pārējās dienas garumā.

Kā pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības Komunikācijas speciāliste Inita Fedko, plkst.10.00 Talsu sporta namā būs iespējams spēlēt novusu un zoli, kā arī galda tenisu. Talsu 2.vidusskolas sporta hallē plkst.11.00 notiks sacensības futbolā, bet Talsu Valsts ģimnāzijā – florbolā. Plkst.16.00 Talsu sporta namā sāksies strītbols, volejbols un šautriņu mešana – ikviens skatītājs ir laipni aicināts vērot sacensības klātienē jau no plkst.15.00.

Dalībniekiem sporta spēlēm jāreģistrējas līdz 23.decembra pusnaktij, to var paveikt, rakstot uz e – pastu sk.rieksti@inbox.lv. Dalības maksa ir 5 eiro no cilvēka, bet sacensību dienā – 7 eiro. Par šautriņu mešanu būs jāmaksā 1,50 eiro no cilvēka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)