Banner 980x90

Kredīts dažādām dzīves situācijām

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātro kredītu lielākā priekšrocība, protams, ir to ātrais saņemšanas laiks. Turklāt ātrais kredīts tiek izsniegts bez ķīlas, galvotāja vai izziņas no darba vietas, kas nozīmē, ka saņemt aizdevumu ir iespējams bez liekām formalitātēm. Ir nepieciešams automašīnas vai sadzīves tehnikas remonts? Nepietiek naudas līdzekļu līdz algas dienai? Pēkšņi jāapmaksā kāds steidzams rēķins vai medicīniskais pakalpojums? Viena no iespējām šādās neparedzētās dzīves situācijās ir ātrais kredīts.

Kam tiek piešķirts ātrais kredīts?
Pieteikt un saņemt ātro kredītu ir ļoti ātri un ērti, svarīgākais ir atrast sev piemērotāko aizdevēju, kas piedāvā izdevīgākos aizņemšanās nosacījumus. 

Naudas aizdevums tiek piešķirts: 
- Latvijas iedzīvotājiem no 20 gadu vecuma (daži kredītdevēji izsniedz kredītus arī no 18 vai 21 gadu vecuma);
- ja aizdevuma saņēmējam nav kavētu kredīta maksājumu vai pārkāptu parādsaistību citās finanšu institūcijās. 

Populārākie nebanku kredītdevēji nodrošina ērtus kredīta pieteikšanas veidus:
- piesakot aizdevumu internetā – autorizējoties savā profilā, Tu vari nosūtīt kredīta pieteikumu ar vēlamo summu un atmaksas termiņu;
- ar mobilā tālruņa palīdzību – nosūtot tikai vienu īsziņu ar informāciju par aizdevuma summu un termiņu;
- piezvanot pa tālruni – pēc veiksmīgas reģistrācijas Tu vari sazināties ar izvēlētā aizdevēja kredītspeciālistiem un pieteikt aizdevumu. 

Salīdzini vairāku kredītdevēju piedāvājumus un kredīta saņemšanas veidus, kā arī izlasi visus līguma noteikumus un tikai tad piesaki sev vēlamo aizdevuma summu!

Pirmais kredīts bez procentu maksas
Vairāki naudas aizdevēji piedāvā dažādus īpašos piedāvājumus, lai Tu pārliecinātos par šo kredītdevēju draudzīgumu. Piemēram, viens no populārākajiem piedāvājumiem ir pirmais kredīts bez procentu maksas. Šāda iespēja ir paredzēta jaunajiem klientiem, kuri pirmo reizi aizņemas pie attiecīgā naudas aizdevēja. 

Pirmais kredīts bez procentu maksas ir īstermiņa aizdevums, par kura izmantošanu Tev nevajadzēs maksāt procentus. Atmaksājot aizdevumu, Tev būs jāatdod tikai tā naudas summa, ko aizņēmies. 

Piesakoties aizdevumam pirmo reizi:
- ir jāveic vienkārša un ātra reģistrācija aizdevēja mājaslapā, izveidojot un apstiprinot savu profilu;
- jāpiesaka vēlamā naudas summa un termiņš;
- jāsaņem apstiprinājums par kredīta piešķiršanu, ko nebanku kredītdevēji paziņo, izvērtējot klienta maksātspēju un kredītvēsturi (pieteikuma izskatīšanas laiks atšķiras pie konkrētā kredītdevēja).

Pēc lēmuma pieņemšanas aizdevējs pārskaitīs Tev vajadzīgo naudas summu uz reģistrācijas laikā norādīto bankas kontu. Naudas aizdevums var tikt pārskaitīts pat 10–15 minūšu laikā, tomēr tas, protams, ir atkarīgs no bankas, kurā Tev ir konts. Ātrais kredīts ir iespēja, kas ir jāizmanto, tāpēc salīdzini vairāku piedāvājumus un atrodi savu labāko aizdevēju! Aizņemies atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)