Banner 980x90

Kurzemē policija nevienā no apsekotajām 33 atpūtas vietām nav konstatējusi nelikumīgu hokeja čempionāta demonstrēšanu

Rīga, 29.maijs, LETA. Valsts policija (VP) Kurzemē reidā kafejnīcās, bāros un spēļu zālēs nav konstatējusi nevienu nelikumīgu pasaules čempionāta hokejā demonstrēšanas gadījumu, aģentūru LETA informēja VP.

Ņemot vērā to, ka liela daļa publisko izklaides vietu ikdienā veic sporta pasākumu televīzijas pārraižu publisku demonstrēšanu, Valsts policija čempionāta laikā rīkoja kontroles pasākumus publiskajās izklaides vietās.

Kopumā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas apsekoja 33 kafejnīcas, bārus un spēļu zāles Ventspilī, Liepājas, Saldus, Talsu un Kuldīgas iecirkņu apkalpojamā teritorijā.

Nevienā no atpūtas vietām Kurzemes reģionā pārkāpumi netika konstatēti.

Tiesības veikt čempionāta spēļu televīzijas tiešraides Latvijas teritorijā pieder Latvijas Televīzijai un SIA "Tet".

Saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par autortiesību vai blakustiesību pārkāpšanu uzliek naudas sodu fiziskajām personām līdz 70 eiro, bet juridiskajām personām - līdz 7100 eiro, konfiscējot autortiesību un blakustiesību pārkāpuma objektus un to nesējus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)