Banner 980x90

Kurzemes amatierteātri dodas uz skati "Gada izrāde 2015"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

No piektienas, 26.februāra līdz 28.februārim Ventspils Kultūras centrā notiks Kurzemes amatierteātru izrāžu skate, kurā noskaidros Latvijas amatierteātru iestudējumu skates "Gada izrāde 2015" labākos iestudējumus Kurzemē.

Kā aģentūru LETA informēja Ventspils pilsētas stratēģisko kultūras projektu vadītājs Kaspars Antess, Ventspilī trīs dienu laikā būs iespēja noskatīties gan plašākai auditorijai jau pazīstamas, gan jaunas pašmāju un ārvalstu autoru lugas. To iestudējumus veidojuši dramatiskie kolektīvi no Ventspils, Liepājas, Kuldīgas, Talsiem, Tukuma, Bārtas, Jaunlutriņiem, Skrundas, Priekules, Dunalkas, Brocēniem, Balgales, Tadaiķiem un Grobiņas.

Visas izrādes klātienē vēros un vērtēs arī profesionāļi - teātra kritiķe Zane Radzobe, dramaturgs Jānis Jurkāns un režisors Arnis Ozols.

Ieeja izrādēs ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)