Banner 980x90

Labāko pagasta bibliotekāru konkursam no Kurzemes pieteikti seši bibliotekāri

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Šogad Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Atbalsta biedrības konkursam "Pagasta bibliotekārs - gaismas nesējs" pieteikti 54 bibliotekāri un visaktīvākie bijuši pieteicēji no Vidzemes reģiona, aģentūru LETA informēja LNB Atbalsta biedrības pārstāve Sanita Kitajeva.

Konkursu LNB Atbalsta biedrība rīko devīto reizi, lai izceltu lauku bibliotēku darbu un ieguldījumu. Savās pieteikuma vēstulēs lasītāji stāstījuši par aktīviem, radošiem un pašaizliedzīgiem vietējiem bibliotekāriem, kuri palīdz augt un attīstīties dzimtajai vietai un uzlabo līdzcilvēku ikdienas dzīvi.

"Pagasta bibliotekārs - gaismas nesējs" pieteiktos bibliotekārus vērtēs LNB Atbalsta biedrības un Latvijas Bibliotekāru biedrības pārstāvji. Konkursa uzvarētāju paziņošana un apbalvošana notiks svinīgā ceremonijā LNB 19.aprīlī.

No Kurzemes konkursam "Pagasta bibliotekārs - gaismas nesējs" pieteikti seši pretendenti - Kuldīgas novada Pelču pagasta bibliotēkas pārstāve Daina Girvaite, Talsu novada Laidzes pagasta bibliotēkas darbiniece Dace Bunte, Talsu novada Stendes bērnu bibliotēkas pārstāve Anita Bērziņa, Saldus novada Nīgrandes pagasta Kalnu bibliotēkas bibliotekāre Ieva Kalvāne, Priekules novada Priekules bibliotēkas darbiniece Zenta Svara un Kuldīgas novada Kurmāles pagasta Priedaines bibliotēkas bibliotekāre Lāsma Veigelte.

"Pagasta bibliotekārs - gaismas nesējs" ir iespēja atrast un izcelt pašaizliedzīgus, darbīgus, iedvesmojošus bibliotēku darbiniekus. Pateicoties konkursam, visa Latvija var uzzināt par aktīviem cilvēkiem pagastos, kuri palīdz uzlabot līdzcilvēku ikdienas dzīvi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)