Banner 980x90

Meklē līdzekļus elektrotehnikas iegādei? Kredītu kalkulators palīdzēs aprēķināt aizdevuma izmaksas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās dzīve ir tik ļoti atkarīga no visdažādākās tehnikas, ka ledusskapja vai datora bojājums mēdz būtiski kaitēt ierastam dzīves līmenim un darba ritmam. Ne vienmēr bojāto sadzīves tehniku un elektroniku var ātri un efektīvi saremontēt, tāpēc nākas meklēt aizvietotājus. Kvalitatīva elektrotehnika nav lēta, bet ne katras ģimenes uzkrājumi ir pietiekami lieli, lai iegādātos nepieciešamo preci nekavējoties. Šādā situācijā daudzi izšķiras par labu kredītam. Aizdevumu nozarē ir divas kredītu alternatīvas – tehnikas iegāde līzingā vai ātrais kredīts, kas ļaus apmaksāt pirkumu pilnībā. Kredītu kalkulators palīdzēs ātri aprēķināt mēneša maksājuma summu un saprast, vai ir vērts pieteikties ātrajam aizdevumam.

Vai ātrais kredīts var būt izdevīgs?
Aizdevums bez galvojuma, ķīlas un dokumentu pārbaudes ir paredzēts nelieliem ikdienas tēriņiem, tāpēc pirms pieteikšanās ir jāizvērtē kredīta nepieciešamība. Ātrais kredīts var būt Tev piemērots, ja plāno iegādāties jaunu elektrotehniku:
- ar izdevīgu atlaidi, tāpēc nevari gaidīt līdz algas dienai;
- no pārdevēja, kura līzinga nosacījumi Tev nav izdevīgi;
- nekavējoties, jo situācija ir steidzama un Tev nav laika gaidīt līzinga kompānijas lēmumu.

Aizņemoties internetā, varēsi iegūt visu nepieciešamo summu uzreiz un apmaksāt pirkumu pilnībā. Kredīta summu var pievienot iekrājumiem, tādējādi samazinot aizdevuma apjomu. Ikviena aizdevēja mājaslapā ir pieejams kredītu kalkulators, kas palīdzēs noskaidrot mēneša maksājumus un parādīs kopējo atmaksas summu. Izmantojot šo bezmaksas pakalpojumu, Tu varēsi aprēķināt visas izmaksas, neizejot no mājām.

"VIA SMS" kredīts līdz 700 eiro uz 30 dienām
Kredītkompānija "VIA SMS" piedāvā aizdevumus gan internetā, gan ar SMS starpniecību. Atmaksas termiņš visiem aizdevumiem ir no 7 līdz 30 dienām. Ar "VIA SMS" palīdzību varēsi aizņemties:
- 50–350 eiro pirmajā aizņemšanās reizē;
- 50–700 eiro aizņemoties atkārtoti.

Jaunie klienti kredītu saņem ar 100 % atlaidi komisijas maksai, kas nozīmē mazākas izmaksas un vieglāku kredīta atmaksu. Visu svarīgo informāciju par aizdevumu parāda kredītu kalkulators. Ievadot vēlamo aizdevuma summu un termiņu, Tu redzēsi maksājumu ietekmējošos faktorus, tostarp komisijas maksu un gada procentu likmi. "VIA SMS" piedāvā kredītus tikai cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem un labu kredītvēsturi, tāpēc aizņemies atbildīgi un izvērtē iespējas laikus segt parādsaistības.

Aizdevumu elektrotehnikas iegādei var noformēt internetā. Ienāc viasms.lv un uzzini vairāk par aizņemšanos tiešsaistē!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)