Banner 980x90

Naudas aizdevums negaidītiem tēriņiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mēneša tēriņu plāns ir noderīgs ikvienam cilvēkam – tas palīdz veidot budžetu un izvairīties no liekiem pirkumiem. Taču gandrīz jebkurš kādreiz dzīvē ir saskaries ar negaidītu situāciju. Pēkšņa slimība, salūzis dators, nepieciešamība nekavējoties iegādāties medikamentus vai mācību materiālus – tas viss prasa papildu summas, kas ne vienmēr ir iekļautas ģimenes budžetā. Kad bankas kontā pietrūkst naudas neatliekamiem tēriņiem, viens no rīcības variantiem ir aizņemšanās. Ja nevēlies pakļaut riskam labas attiecības ar radiem un draugiem un gribi aizņemties diskrēti un droši, Tev var būt noderīgs naudas aizdevums. Šis nebanku kredītdevēju pakalpojums ir speciāli izstrādāts, lai palīdzētu aizņēmējiem tikt galā ar neparedzētiem dzīves apstākļiem.

3 kritēriji, kas jāievēro aizņēmējam
Ne katra situācija, kas prasa papildu līdzekļus, ir aizdevuma vērta. Pirms pieteikšanās kredītam noskaidro, vai Tev ir:
atbilstoša maksātspēja. Aizņemties var tikai tad, ja Tev ir regulāri un pietiekami lieli ienākumi, no kuriem atmaksāt kredītu;
ienākumiem adekvāta kredīta summa. Kredītdevēji iesaka aizņemties ne vairāk kā 20–40 % no ikmēneša ienākumiem;
atbilstoša situācija. Naudas aizdevums var būt pamatota izvēle, ja papildu naudu ir nepieciešama svarīgu rēķinu apmaksai un dzīvībai nepieciešamo preču iegādei. 

Situācijas objektīva izvērtēšana aizņem pavisam nedaudz laika, bet ir atbildīgas aizņemšanās pamats. Ja Tu esi drošs par savu maksātspēju un aizdevuma nepieciešamību, iepazīsties ar aktuālu kredītdevēja piedāvājumu!

Uzzini, kāds "VIA SMS" kredīts piemērots Tev!
Nebanku kredītdevējs "VIA SMS" piedāvā gan īstermiņa aizdevumu līdz algas dienai, gan apjomīgāko naudas kredītu nopietniem mērķiem. Atkarībā no savas situācijas, izvēlies:
ātro kredītu jaunajiem klientiem. "VIA SMS" piedāvā jaunajiem klientiem aizņemties no 50 līdz 350 eiro, un pirmajam kredītam tiek piešķirta 100% atlaide komisijas maksai. Tas nozīmē, ka kopējā atmaksas summa ir tāda pati kā aizdevuma pamatsumma, bez procentiem un papildu komisijām;
ātro kredītu pastāvīgajiem klientiem. Ja jau esi izmantojis "VIA SMS" pakalpojumus, otrajā aizņemšanās reizē vari pieteikties lielākai summai. Maksimālā ātrā kredīta summa ir 700 eiro, bet atmaksas termiņš paliek nemainīgs – no 7 līdz 30 dienām;
patēriņa kredītu. Pieejamā summa ir no 500 līdz 1500 eiro, un atmaksas termiņš no 3 līdz 12 mēnešiem. Patēriņa kredīts var būt parocīgs, ja ir nepieciešama lielāka summa, ko nevar atmaksāt mēneša laikā. Naudas aizdevums līdz 1500 eiro ir pieejams jau pirmajā aizņemšanās reizē, ja Tu vari apliecināt savu maksātspēju un atbilsti vispārīgajām "VIA SMS" prasībām.

"VIA SMS" piešķir aizdevumus Latvijas pilsoņiem un pastāvīgajiem iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Obligāts kredīta saņemšanas nosacījums ir pozitīva kredītvēsture, tāpēc personām ar kavētiem maksājumiem "VIA SMS" naudas aizdevums nav piemērots.

Nauda pēc 1 īsziņas
Papildu "VIA SMS" priekšrocība ir iespēja pieteikties aizdevumam ne tikai tiešsaistē, bet arī ar SMS starpniecību. Tas var būt noderīgi, ja:
• nav pieejas internetam;
• interneta pieslēgums ir nestabils;
• vēlies nosūtīt kredīta pieteikumu pāris sekunžu laikā.

Tomēr ņem vērā, ka SMS kredīts ir pieejams tikai, sākot ar otro aizņemšanās reizi. Tāpat atceries, ka īsziņas nosūtīšana ir maksas pakalpojums. Ja vēlies ietaupīt, piesakies kredītam aizdevēja mājaslapā – tas aizņem tikai pāris minūtes, turklāt Tu varēsi pārbaudīt kredītlīguma nosacījumus un uzzināt jaunāko informāciju!

Papildu informāciju par kredītiem un noderīgus padomus par aizņemšanos atradīsi kredītdevēja mājaslapā www.viasms.lv. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)