Banner 980x90

Nedēļas nogalē notiks Laucienes pagasta dienas

Sestdien un svētdien, 22. un 23.augustā, notiks Laucienes pagasta dienas. To laikā gaidāmas dažādas aktivitātes gan lieliem, gan maziem, pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv ziņo Talsu novada pašvaldība.

Svētki sāksies jau 22.augustā plkst.16, kad būs Pļavmuižas saieta nama mākslas studijas plenērs. Savukārt 22.augusta vakarā parkā notiks brīvdabas kino seanss "Mans draugs nenopietns cilvēks".

23.augusts sāksies ar svētbrīdi Nurmes baznīcā, bet turpināsies ar velobraucienu pa Laucienes pagastu, sveču liešanas darbnīcu, jautrām tirgus riktēm un radošajām darbnīcām. Plkst.12.30 Laucienes kultūras namā gaidāmas multiplikācijas filmas bērniem, bet visas dienas garumā pie sporta centra būs futbola un volejbola sacensības. Sevi un citus varēs iemūžināt fotostūrītī parkā, bet 15 tur pat būs iespēja vērot cirka "Beztemata" priekšnesumus. Plkst17 būs prieciņš ikviena vēderam – pie brīvā laika pavadīšanas centra ikviens varēs mieloties ar siltu zupu. Vakara izskaņā būs balle ar grupu "Tērvete".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)