Banner 980x90

Par 872 360 eiro pārbūvēs Talsu Valsts ģimnāzijas stadionu

Ventspils, 18.jūn., LETA. Šogad par 872 360 eiro pārbūvēs Talsu Valsts ģimnāzijas stadionu, aģentūru LETA informēja Talsu novada pašvaldībā.

Pēc stadiona pārbūves Talsu Valsts ģimnāzijas un Talsu sākumskolas audzēkņiem tiks radīta mūsdienīga āra sporta infrastruktūra – futbola laukums ar mākslīgo segumu, tāllēkšanas, augstlēkšanas un lodes grūšanas sektori, basketbola laukums un skrejceļi, kā arī rotaļu laukums sākumskolas audzēkņiem.

Stadiona pārbūvi plānots pabeigt piecu mēnešu laikā. Līgums par šo darbu veikšanu noslēgts ar SIA "Talce". Būvdarbi izmaksās 872 360 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Stadiona pārbūve ir daļa no pašvaldības īstenotā projekta "Vispārējās izglītības iestāžu mācību vides uzlabošana Talsu novadā", kas guvis Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansiālu atbalstu. Projektā līdz 2021.gadam tiks veikti mācību vides uzlabojumi Talsu Valsts ģimnāzijā, Talsu 2.vidusskolā, Talsu pamatskolā un Sabiles pamatskolā. Šogad visām projektā iesaistītajām skolām tiks iegādāti jauni datori, printeri, interaktīvas tāfeles un projektori, savukārt Talsu un Sabiles pamatskolas tiks pie jaunām mēbelēm. Turpmākajos projekta īstenošanas gados paredzēta mūsdienīgu ergonomisku mēbeļu iegāde visās četrās skolās, kā arī skolu telpu remonts.

Projekta kopējās izmaksas ir 4,3 miljoni eiro, tostarp 3,67 miljonus eiro veido ERAF līdzfinansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)