Banner 980x90

Par Talsu novada izpilddirektora vietnieci apstiprināta banku finansiste Ieva Krēķe

Rīga, 31.maijs, LETA. Vakar Talsu novada domes deputāti par Talsu novada izpilddirektora vietnieci apstiprināja banku finansisti Ievu Krēķi, aģentūru LETA informēja Talsu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas vadītāja Inita Fedko.

Šī amata vieta tika izveidota janvāra beigās, kad deputāti pieņēma lēmumu samazināt domes priekšsēdētāja vietnieku skaitu no diviem līdz vienam un palielināt izpilddirektora vietnieku skaitu no viena līdz diviem. Šāds lēmums tika pieņemts, lai ilgtermiņā stiprinātu izpildvaras darbu.

Uz izpilddirektora vietnieka amatu pieteicās 56 pretendenti, bet 16, tehniski izvērtējot iesniegto dokumentāciju, tika virzīti izvērtēšanai personālatlases firmai. Tā atlasīja sešus kandidātus, kurus vērtēja un analizēja pastiprināti, nonākot līdz trīs piemērotākajiem amata pretendentiem. Tos aicināja uz individuālām intervijām.

Ar balsu vairākumu Talsu novada domes deputāti izpilddirektora vietnieka amatā apstiprināja Krēķi, kura 25 darba gadus strādājusi finanšu sistēmā, ilgstoši vadījusi AS "SEB banka" Talsu filiāli un arī vairākas šīs bankas Kurzemes reģiona filiāles.

"Ir viegli stāvēt malā un runāt par to, kas nepatīk un ko vajadzētu darīt citādi - ar to nepietiek, ir jāiet un jādara. Domāju, ka ar savu pieredzi varu dot ieguldījumu Talsu novada attīstībā. Viens no maniem mērķiem būs nodrošināt manā pakļautībā esošo nodaļu kvalitatīvu darbu, lai iedzīvotājiem mēs sniegtu kvalitatīvus pakalpojumus," pēc apstiprināšanas amatā sacīja Krēķe.

Amata pienākumus viņa sāks pildīt 3.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)