Banner 980x90

Paziņos sakoptākās vietas Talsu novadā

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 9.septembrī, Talsu tautas namā notiks pašvaldības organizētā konkursa "Talsu novada sakoptākais pagasts vai pilsēta 2016" noslēguma pasākums, aģentūra LETA uzzināja Talsu novada domē.

Konkursa vērtēšanas komisija no 18.maija līdz 8.jūlijam devās uz Talsu novada pilsētām un pagastiem, lai atklātu tajos esošos pārsteigumus - aktīvākos un uzņēmīgākos cilvēkus un kārtīgākās un sakoptākās iestādes, ēkas un objektus.

Šogad konkursa gaitā bija veiktas izmaiņas - no piedāvātajām desmit nominācijām pārvaldes varēja izvēlēties piecas tīkamākās, kur izvirzīt savus pretendentus.

Apkopojot piecu nomināciju rezultātu summu, tika noteikts novada sakoptākais pagasts vai pilsēta, un īpaši tiks sumināti pirmo trīs vietu ieguvēji.

Talsu novada pilsētas un pagasti jau otro gadu tika vērtēti līdzvērtīgi, nedalot atsevišķi grupās.

Piedāvātās nominācijas bija "Sakoptākā privātmāja", "Sakoptākā daudzdzīvokļu māja", "Pilsētas vai pagasta labvēlis", "Sakoptākā organizācija", "Sakoptākā zemnieku saimniecība, zivsaimniecība", "Iedzīvotājiem draudzīgākā tirgotava vai kafejnīca", "Veiksmīgākais tūrisma piedāvājums", "Zaļās domāšanas līderis", "Radošākais novadnieks" un "Vieta, kura jāredz".

Konkursa darbā piedalījās arī organizācija "Talsu komersantu klubs" ar savu vērtēšanas sistēmu, lai konkursa noslēguma sarīkojumā pasniegtu speciālbalvas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)