Banner 980x90

Pussimts talsenieku ar foto saka "paldies" saviem tuvajiem

Talsu pilsētas svētku "Vasaras vidus svinēšanas" laikā biedrības "Laimes Kalve" komanda aicināja talsiniekus un pilsētas viesus piedalīties sociālajā akcijā "Pasaki paldies!". Tās uzdevums bija vairot labestību un savstarpēju cieņu, veicināt saskarsmi starp dažādiem cilvēkiem.
Kā pilsētas informācijas portālam Talsi24.lv skaidoja biedrības "Laimes kalve" pārstāve Vita Smiltiņa, laikā, kad cilvēki ieslīguši savās problēmās, domās par nākotni un lielajā steigā nav laika teikt labus vārdus apkārtējiem, tādēļ cilvēki tika aicināti pateikt paldies tiem, kuriem aizmirsies pateikties, kuru darbu neesam novērtējuši vai vienkārši pateikt paldies tiem, kas to ir pelnījis - konkrēts cilvēks, organizācija, pilsēta. "Šīs akcijas uzdevums ir atgādināt, ka kļūt kaut nedaudz laimīgākiem var pavisam vienkārši – jāatceras pateikt citiem labus vārdus," norādīja Smiltiņa.

Akcijas laikā Talsos vairāk kā tūkstots cilvēku saņēma uzlīmītes ar akcijas smaidiņu, vairāk kā pussimts cilvēku izmantoja iespēju nofotografēties, lai fotogrāfiju ar "paldies" pēc tam aizsūtītu tam, kam tas adresēts. 

Biedrība "Laimes kalve" īsteno sociālo projektu "Ceļš uz laimi", kas atdzīvina mūsu kultūras garīgās vērtības, sekmē savstarpējo cieņu starp cilvēkiem, atjauno vecāku uzticību skolām, cilvēku ticību saviem spēkiem, veicina pozitīvu attieksmi. Biedrība veic izglītojošu darbu. Nepilna pusgada laikā lekcijas par kompetenci, saskarsmi, motivāciju mācīties un strādāt noklausījušies 789 izglītības, kultūras, probācijas un sociālo dienestu darbinieki un šo dienestu klienti, kā arī 2188 skolēni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)