Banner 980x90

Rally Talsi laikā pastiprināti uzmanīs sabiedrisko kārtību

Nedēļas nogalē 17. un 18.maijā Talsu pilsēta kļūs par rallija entuziastu galveno pulcēšanās vietu, jo tās apkārtnē norisināsies 2014.gada Latvijas rallija čempionāta ceturtais posms "Rally Tālsi". Talsu novada pašvaldība šajā laikā īpašu uzmanību pievērsīs tam, lai pilsētā efektīvi tiktu nodrošināta sabiedriskā kārtība, kā arī sekos, lai pēc pasākuma tiktu savākti atkritumi gan pilsētā, gan citviet, kur notikuši ātrumposmi, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības komunikāciju speciāliste Ivonna Vicinska.

Talsu novada pašvaldība aicina pilsētas iedzīvotājus un viesus ar cieņu izturēties pret Talsu novada privāto un publisko īpašumu, aiz sevis neatstājot nekārtības.

Pasākuma laikā pilsētā un tās teritorijā tiks izvietotas papildus atkritumu tvertnes un pārvietojamās biotualetes. Par atkritumu savākšanu pilsētā un tās apkārtnē kopīgiem spēkiem rūpēsies SIA "Janvāri" un SIA "Talsu namsaimnieks" – 17.maijā pēc Rally Talsi atklāšanas pasākuma SIA "Janvāri" sakops Pilsētas laukuma teritoriju, SIA "Talsu namsaimnieks" 18. un 19.maija rītā apsekos un savedīs kārtībā visu pilsētas teritoriju, tostarp Sauleskalna estrādi, kur naktī uz svētdienu notiks pasākums "SunHillDisco". Savukārt SIA "Janvāri" pirmdien, 19.maijā, uzdots savest kārtībā tās teritorijas, kurās notikuši ātrumposmi.

Šajās rallija norises dienās un īpaši ātrumposmulaikā aicinām mājdzīvnieku īpašniekus neatstāt bez uzraudzības savus mīluļus, rekomendējam tos turēt pie pavadas.

"Rally Talsi" laikā pilsētā un vietās, kur notiks ātrumposmi, pastiprināti tiks uzraudzīta sabiedriskā kārtība un drošība. Abās pasākuma dienās pastiprinātā režīmā strādās Pašvaldības policija - pastāvīgi rallija norises laikā un arī naktī dežūrēs trīs ekipāžas (viena no tām – dežūrekipāža, kas vajadzības gadījumā dosies izsaukumos uz citām novada teritorijām). Lietderīgi tiks izmantotas arī Talsu pilsētā uzstādītās video novērošanas kameras, kuras vēros divi iecirknī dežūrējošie policisti.

Apzinoties šī pasākuma vērienīgumu, Talsu novada pašvaldība vērsās arī pie Valsts policijas vadības un iekšlietu ministra Riharda Kozlovska ar lūgumu nodrošināt papildus spēkus pasākuma norises dienās. Iedzīvotāji un arī viesi varēs justies droši, jo kopā ar Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkņa darbiniekiem uz ielām un ceļiem būs redzami arī papildspēki no Liepājas un Rīgas iecirkņiem.

Īpašu uzmanību kārtības sargi pievērsīs drošībai un kārtībai naktī no sestdienas uz svētdienu, kad pilsētas centrā notiks rallija dalībnieku afterparty, un Sauleskalna estrādē - diskotēka "Sun Hill Disco".

Lai ziņotu par rallija laikā novērotiem sabiedriskās kārtības pārkāpumiem, aicinām zvanīt uz Pašvaldības policijas dežūrtālruni 26132701.

Lai pasākums mums visiem izvēršas par neaizmirstamu piedzīvojumu bez nepatīkamiem starpgadījumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)